GAMBA AVOND BIJ SEASON ARSENAAL

Art Fair Naarden afsluiten met een culinaire ervaring bij SEAson Arsenaal? Restaurant SEAson Arsenaal maakt er op 28 januari een echt event van met een Gamba Avond. Gamba’s gebakken in knoflookolie en geserveerd met een salsa verde en aioli, is dé hippe lekkernij van nu, en staat zeker garant voor een avond genieten. 

De prijs, 28,50 euro per persoon, valt mee voor een bijzonder culinair avontuur. Vanaf 16.00 uur ben je welkom. Combineer je de Gamba avond met de Art Fair, dan heb je een mooie dag in het vooruitzicht.

Art Fair Naarden

De Art Fair Naarden, 25 tot en met 28 januari, wordt zoals elk jaar gehouden in de Grote Kerk Naarden. Het is het ontmoetingspunt voor de kunstkoper. Tijdens de 26e editie staan ‘dieren’ centraal.

“Beestachtig mooi”

Door de eeuwen heen is het dierenrijk een grote inspiratiebron voor kunstenaars gebleken. Naast de gewone collecties kunst & antiek presenteren alle 65 exposanten tijdens deze editie van NAARDEN the Art Fair dieren in alle mogelijke kunst uitingen. Je vind ze terug in juwelen, meubelen, schilderijen, kunstobjecten en sculpturen, van de middeleeuwen tot nu.

Reserveren SEAson

Reserveer hier voor SEAson Arsenaal. Mocht je nu niet van Gamba’s houden, dat kan natuurlijk. Buiten het Gamba menu om serveren de keuken nog veel meer heerlijke gerechten. Meteen telefonisch contact opnemen kan natuurlijk ook: 035-212 2222.

Website: www.season-arsenaal.nl

Reserveren voor Art Fair Naarden kan hier.

Agenda SEAson

  • Matthäus Passion Lunch & Diner: Zondag 24, dinsdag 26, woensdag 27, donderdag 28 en vrijdag 29 maart.
  • Paas Brunch: Zondag 31 maart en maandag 1 april

Op de website van SEAson vind je de exacte openingstijden.

Team SEAson Arsenaal begroet je graag in hun prachtige restaurant!

ander nieuws:

Love is in the air

Blauw topaas, blikvanger van Bron Boutique

shops in het arsenaal