Gezinsvilla in Huizen

Villa in Huizen
Op de grens van Huizen en Naarden staat deze prachtige, onder architectuur gebouwde gezinsvilla met een oppervlakte van 396 m² . Het landhuis is in 1928 gebouwd en daarna nog vele malen stijlvol en met heel veel zorg verbouwd. Het huis verkeert dan ook in zeer goede staat van onderhoud en voldoet aan alle eisen van deze tijd. 
Eye catcher is het zwembad. Vanaf het terras dat aan de woonkeuken grenst neem je direct een duik. De woonkamer met open haard heeft openslaande deuren naar de tuin. Daarnaast tref je de werkkamer aan die weer doorloopt naar een echte ‘heren kamer’ annex bibliotheek. Wij nemen aan dat daar ook dames welkom zijn :-). De wijnliefhebber kan zijn of haar hart ophalen in de wijnkelder in het souterrain.
Ook op de begane grond bevinden zich twee ruime vertrekken met slaap- en woonruimten die nu gebruikt worden als gastenverblijven.
Villa in Huizen
Keuken

 

Op de eerste verdieping zijn er voldoende slaapkamers voor een groot gezin. Extra badkamers maken het meer dan compleet. Ook op de tweede verdieping bevindt zich nog een ruime slaapkamer.
badkamer
Bussum, Huizen en Naarden
De tuin meet maar liefst 3080 m² en is sfeervol aangelegd inclusief sproei installatie voor de beplanting. De achtertuin op het westen heeft altijd wel ergens zon. Dakplatanen omringen een petanque veld. De entree biedt genoeg ruimte voor meerdere auto’s.
Het huis ligt midden in de bosrijke omgeving dichtbij de Nieuw Bussumerheide. Kinderen uit de buurt gaan naar school in Huizen of Bussum, beide op fietsafstand en maar 5 minuten rijden met de auto. Ook heel dichtbij is het leuke Naarden Vesting met restaurants, terrasjes, de jachthaven en natuurlijk Het Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Villa in Huizen
Petanque onder de platanen

De vraagprijs is € 2.700.000 kk. Benieuwd naar dit heerlijke huis? Maak dan een afspraak met onze collega Annique Tideman, RM-RT, Register Makelaar Register Taxateur van Voorma en Walch Makelaars Naarden (bij Het Arsenaal). Telefoon: 06-57527159 of e-mail naar anniquetideman@voorma-walch.nl .

Wijnkelder
Wijnkelder in het souterrain.
Speelkamer
Speelkamer
Living
Living
Herenkamer
Herenkamer

ander nieuws:

Rijksmonument

Kreeft in de hoofdrol!

shops in het arsenaal