Gooische Tuin Inspiratie Dagen

Zet in je agenda: vrijdag 31 maart tot en met zondag 2 april vinden de Gooische Tuin Inspiratie Dagen plaats bij PAARDEKOOPER-HULST Terrace Design. Energiestraat 3 Naarden.

Laat je verrassen door de specialisten op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en onderhoud, buitenshutters, terrasoverkappingen, terrasmeubilair en accessoires.

Verschillende leveranciers van buiten meubilair en tuin gerelateerde accessoires zijn hier aanwezig. Wat is er te zien en te doen? We hebben het voor je op een rij gezet:

StyleShutters – Indoor & Outdoor
Naast de brede collectie shutters voor binnen heeft StyleShutters een uniek assortiment shutters voor buiten, terrasshutters van hoogwaardig aluminium en een scala aan mogelijke lameltypes, desgewenst ook in hout. De Outdoor Shutters maken van een buitenruimte een weersbestendige extra ruimte bij de woning.

Paardekooper-Hulst Light & Terrace Design
Het “Terrace Design Centre” geeft een compleet beeld van het assortiment buitendesign, een zeldzaam en unieke collectie terrasmeubilair op ruim 1000m2. Parasols, hangmatten, buitendouches en vele andere accessoires maken jouw terras compleet.

Elyts zonwering – Terrasoverkappingen en meer
Shutterdaken zijn bij uitstek geschikt voor uw terras. De terrasoverkapping met kantelbare lamellen laten u de lichtinval regelen en door een zomers regenbuitje kan uw tuinfeest niet meer in het water vallen. Nieuw in onze showroom; het shutterdak met kantelbare en wegschuifbare lamellen.

JoosBuiten – Ontwerp met betekenis
Joosbuiten ontwerpt tuinen, parken of pleinen met betekenis. Een tuin met plekken waar je intens van geniet omdat ze je diep in je binnenste raken. Een tuin is gebaseerd op wie jij van nature bent, op dat waar jij blij van wordt.

Groencombinatie Ruisendaal BV –  Aanleg en Onderhoud van Tuinen
Hoveniersbedrijf Groencombinatie Ruisendaal is gespecialiseerd in complete tuinaanleg en tuinonderhoud, van kleine stadstuin tot landgoed. Wij werken nauw samen met architecten en tuinontwerpers voor de realisatie van alle mogelijke tuinstijlen.

Bang & Olufsen Rozestraten Huizen –  Audio en Video Systemen
B&O bluetooth speakers en meer. De Soundcast Outcast is een weerbestendig hoogwaardig muzieksysteem. De Outcast kan zowel in de woning als buitenhuis op het terras, in de tuin of aan het zwembad gebruikt worden.

Dutch Glass Design – Exclusief Interieur- en Exterieurglas
Innovatieve glazen producten voor interieur en exterieur waaronder de Open Air Aluminco Uitschuifbare Glas Balustrade. Een uniek systeem wat op een eenvoudige manier, traploos omhoog en naar beneden geschoven kan worden.

Meer informatie vind je onder meer op de website van StyleShutters. We zien je graag!


ander nieuws:

shutterdak zorgt voor buitenfeest

Maand menu april Arsenaal Restaurants

shops in het arsenaal