Grill, kreeft, mosselen en een à la carte menu

Hoe ziet jouw perfecte vakantiedag er uit? Wij stellen een dagje Naarden Vesting voor met daarin het volgende programma onderdeel: Na een inspirerend bezoek aan de design & lifestyle stores in Het Arsenaal strijk je neer in de Mediterrane Binnentuin van de conceptstore. In de tuin (en binnen natuurlijk) worden sinds kort fantastische grill gerechten geserveerd door Brasserie | GRILL & LOUNGE (behorend bij Arsenaal Restaurants). Niet alleen voor de grootste burger en entrecote fans, ook onze vega gasten kunnen hier hun hart ophalen!

Kreeft menu bij Arsenaal Restaurants Naarden

 

Kreeft, mosselen en à la carte

Naast Het Arsenaal vind je het Restaurant van Arsenaal Restaurants. Goed nieuws vanuit deze gezellige ambiance: Het Zeeuwse mosselseizoen is geopend en daarom buiten de kaart om …. heel veel MOSSELEN! Naast de verfijnde à la carte kaart is er ook een kreeftenmenu. Chef de Cuisine Raoul Badal heeft met zijn collega’s weer een delicious menu samengesteld waar je je vingers bij aflikt. Lees je even mee?

ZEEKREEFT
Brioche |  limoen mayonaise | avocado
***
BISQUE 
Hollandse garnalen | tuinkruiden
***
HOMARD THERMIDOR
Tagliatelle | sauce hollandaise
***
HOLLANDSE AARDBEIEN 
Romanoff | roze peper | basilicum

€ 65

Welkom in onze restaurants

Zin om te komen genieten? Reserveer dan snel via de bijgaande link of bel 035-694 91 48. We wensen je een heerlijke zomer, veel zon, lekker eten en quality time. Graag tot snel en hartelijke groet namens Arsenaal Restaurants, de eigenaren Frederike de Goede en Jan Willem Schuld.

Team Het Arsenaal
Vlnr Jan Willem Schuld, Raoul Badal en Frederike de Goede


ander nieuws:

Pre Sale 'The Best Dutch Interior Design 03'

Vier architecten ontwerpen samen appartementen voor Nieuw Kijkduin

shops in het arsenaal