De Brasserie – GRILL & LOUNGE – nieuwe stijl

Arsenaal Restaurants is al tien jaar een begrip in Het Gooi en omstreken. Met een Restaurant, Brasserie, Arsenaal Events en Catering biedt de groep vanaf 1 juni een nieuw concept: De Brasserie | GRILL & LOUNGE. De Brasserie voor lunch en borrel wordt uitgebreid met een trendy daily grill en lounge concept voor iedereen die lekker mee wil eten.. Vlot, simpel, trendy en een onweerstaanbare grill food ervaring. Dat is waar het in de Brasserie – nieuwe stijl – om draait.

Easy menu

In de keuken laten ze de grill het werk doen. Dat ruik je, dat ervaar je en dat zie je. De kaart met hamburgers, ribeye, vega green roast en entrecote is lekker easy. De GRILL & LOUNGE kiest slim voor de juiste starters waaronder garnalenkroketjes en steak tartaar. Aantrekkelijk zijn ook de side dishes met truffelfrites, salades en de sausen die bij een echte grill niet mogen ontbreken; bearnaise, chimichurri en beurre Café de Paris. De nagerechten als cheesecake, crème brûlée, dame blanche en de cheese platter maken het easy menu lekker compleet.

Locatie

De Brasserie | GRILL & LOUNGE is gevestigd in Het Arsenaal in Naarden Vesting. Behalve de grill is de fancy Binnentuin ook een topic. Hier kan je van april tot oktober buiten eten. In de GRILL & LOUNGE heerst dat typische sfeertje van een Frans eetlokaal of een Belgische taverne: ruim, warm en stoer, met mooie grote ramen, de beschutte Binnentuin en de bar, het kloppend hart van de locatie voor wie even moet wachten op een tafel en een soda, G&T of een biertje drinkt.

Onze gasten

De Brasserie | GRILL & LOUNGE is er voor iedereen die de geur en smaak van roasted food niet kan weerstaan én van reuring houdt: families, vriendengroepen en ‘pass-by’ gasten die voor een ‘snelle’ hap langskomen.
Are you ready for your daily grill experience?


ander nieuws:

Nieuwe collecties Bron Jewelry

Terrace Design 2020

shops in het arsenaal