Grote belangstelling voor Jan des Bouvrie woningen in Dronten

De belangstelling voor de elf villa’s van de hand van Jan des Bouvrie in Dronten is groot. Het gaat om drie type villa’s die door de Studio van Jan des Bouvrie zijn ontworpen en door Uniqresort worden ontwikkeld. Voor vier van de woningen, die op grote kavels komen te staan, is inmiddels een optie tot koop genomen.

Villa Jan des Bouvrie Dronten

Geschikte locaties

“De typische Des Bouvrie architectuur komt aan de Wateras goed tot zijn recht”, zegt Rob Rottgering van de ontwerpstudio. “De zichtlijnen zijn mooi en de woningen zijn prachtig gelegen.” Rob is ook betrokken bij het ontwerp van de honderd gelijksoortige woningen in Harderwold. “Er is veel belangstelling. We hebben daarom goed gekeken naar locaties waar deze huizen goed tot hun recht komen. De Wateras voldoet aan onze eisen. De villa’s grenzen allemaal aan het water en dat past bij dit ontwerp.”

Woningen Jan des Bouvrie Dronten

Open ruimten

De stijl van Jan des Bouvrie kenmerkt zich door licht, lucht en ruimte. Rob: “We gaan zoveel mogelijk uit van open ruimtes. In de filosofie van Jan des Bouvrie is er eigenlijk maar een deur nodig en dat is de deur naar het toilet. Je kijkt door de woning heen en er zijn zo min mogelijk afscheidingen. Doorboor voelt een woning royaal aan. De bouw zal net voor de zomervakantie starten. De oplevering is eind 2018. De prijs van een villa is vanaf € 409.900 euro. Meer informatie is te vinden op de website van Uniqresort.

Woningen Jan des Bouvrie Dronten

Informatie

Op vrijdagmiddag 17 november van 16.00 tot 18.00 uur is er een informatie middag bij Makelaardij Van der Linden aan de Kop van Het Ruim 13 in Dronten. Aannemer, projectontwikkelaar en makelaars zijn graag bereid om u meer over dit prachtige project te vertellen.

 

Villa's Jan des Bouvrie in Dronten

 


ander nieuws:

European Property Award voor Jan des Bouvrie

Landhuis te koop midden in de Randstad

shops in het arsenaal