500 euro retour bij aankoop Hästens bed in Het Arsenaal

Het Arsenaal is een Hästens Store rijker. Hästens Store Naarden opende onlangs haar deuren in Nederlands toonaangevende conceptstore voor luxe interieur, design, gastronomie, juwelen en fashion. Hästens is een uitstekende aanvulling op de gevestigde high-end merken in Het Arsenaal van Jan des Bouvrie.

Hessel Lubbers, ondernemer in goede nachtrust, heeft in de afgelopen drie jaar al Hästens Stores in Amersfoort en Utrecht geopend en wordt met de Hästens Store in Naarden-Vesting dé Hästens-autoriteit van midden-Nederland. Hessel: “Onze missie is om van iedere klant een ambassadeur te maken door excellente service te bieden en te investeren in goede en bekwame medewerkers. Dit mag een Hästens-klant natuurlijk ook verwachten bij een premium merk. Bij ons is de klant nog steeds koning. Overigens weten de meeste mensen niet dat je al eigenaar van een nieuw Hästens-bed kunt zijn vanaf zo’n € 5.000.”

De keuze voor deze unieke locatie van de nieuwe Hästens Store kwam snel tot stand. Hessel: “We waren op zoek naar een betere locatie in het Gooi en in februari kwam Jan des Bouvrie per toeval op ons pad.” Jan des Bouvrie (jr.) over de samenwerking: “We misten in Het Arsenaal nog een high-end beddenspeciaalzaak om onze klanten een volledig aanbod te kunnen bieden van alle ruimtes die je kan inrichten. En in de beddenmarkt is er dan eigenlijk maar één merk dat bij ons past.”

Monique des Bouvrie is ook erg blij met de nieuwe samenwerking en ziet Hästens als een waardevolle aanvulling op het assortiment van Het Arsenaal. Een Hästens-bed wordt met de hand gemaakt uit enkel de beste natuurlijke materialen. Dit sluit aan bij haar visie op interieur en materiaalgebruik. “Mensen slapen gemiddeld tussen de zes en acht uur per nacht. Men wordt zich er steeds meer van bewust hoe belangrijk slaap is voor de kwaliteit van leven. Ze zoeken dan ook een bed dat hiervoor zorgt en tegelijkertijd van natuurlijke materialen is gemaakt. In de nieuwe Hästens Store is alles erop gericht om klanten optimaal te begeleiden bij de aankoop van hun nieuwe Hästens-bed.”

In september opent Hästens Store Naarden officieel haar deuren. Om deze opening te vieren krijg je bij Hästens Store Naarden, Amersfoort en Utrecht vanaf 1 september twee maanden lang een exclusieve openingsactie waarbij men tijdelijk € 500 retour krijgt bij aankoop van een Hästens-bed.


ander nieuws:

Mondhygiëne praktijk in Het Arsenaal

Nazomeren met BRON

shops in het arsenaal