Nieuwste Hästens store in Het Arsenaal

Hastens in Het Arsenaal

In Het Arsenaal kunnen gasten zomaar een paar uur wegdromen. Want proefliggen is toegestaan, en wel op zo’n heerlijk Hästens bed. Hästens opende namelijk op 28 juni haar deuren in Het Arsenaal van Jan des Bouvrie. Al sinds 1852 maakt Hästens bedden voor de beste nachtrust. De vakmensen in de fabriek in Köping, Zweden, maken al generaties lang op ambachtelijke wijze de beste bedden ter wereld.

 “In onze nieuwste Hästens Store in het Arsenaal van Jan des Bouvrie staat de klant centraal. Alles is erop gericht om onze klanten optimaal te begeleiden bij de aankoop van hun nieuwe Hästens bed, dat is gemaakt van uitsluitend de beste natuurlijke materialen. Wij hebben veel vertrouwen in deze unieke samenwerking met het Arsenaal en wij zien er naar uit om onze klanten te adviseren en te verblijden met een heerlijk nieuw Hästens bed”. aldus Esther Glerum, Area manager van de Hästens Stores in Amersfoort, Utrecht en Naarden-Vesting.

Bedroom Hastens in Het Arsenaal

Proefliggen bij Hästens Store Naarden

Proefliggen in de winkel is belangrijk, maar ook op eigen risico. Bezoekers lopen namelijk de kans dat ze zomaar een paar uur wegdromen. Dat mag, want aandacht staat centraal en het team van Hästens neemt graag de tijd voor persoonlijk advies.Ook bij rug- en nekklachten geven ze een specialistisch advies voor een gezonde en goede nachtrust.

Handgemaakt sinds 1852

Hästens is bekend van de iconische blauwe ruit (Blue Check). De blauwe ruit is samen met het paard het trademark van Hästens geworden. Maar tegenwoordig kan een Hästens bed ook in twaalf andere kleuren worden uitgevoerd.

Bedroom Hastens in Het Arsenaal


ander nieuws:

Wonen aan het water

Mondhygiëne praktijk in Het Arsenaal

shops in het arsenaal