Dirty, dirty …Heretic geuren bij By John

HERETIC DIRTY LEMON

Perfume & Candle

Maart 2020 – Bij Boutique & Salon By John zijn ze allemaal binnen: De geuren voor deze zomer! Dirty Lemon van het originele parfumhuis Heretic springt er uit en voegt een nieuwe dimensie toe aan de hedendaagse, uitdagende geuren. We kunnen er veel superlatieven op los laten, maar hun eigen omschrijving schetst het best waar de geur van Dirty Lemon voor staat: Een oogverblindend parfum dat je omringd met pittige highlights. Die highlights zijn plantaardige ingrediënten zoals het bijzondere patchoulli (!), pittige peper, jeneverbes en sandelhout. Stevig, stoer en opwindend. Dat tezamen versterkt moeiteloos je charisma. Dirty Lemon maakt het podium voor de geweldige mix van de archetypen in ons allemaal. We Love!

Dirty Lemon van By John bij Het Arsenaal

HERETIC DIRTY LEMON CANDLE

Wie geen genoeg kan krijgen van de fantastische parfum verfrist ook de ruimten in huis of kantoor met de Dirty Lemon geur candle. De geur van de kaars voegt iets heel nieuws en ondeugends toe aan je ruimte. De geurkaars is doordrenkt met opbeurende en stimulerende citroenschil, sinaasappel en limoen en uitgebalanceerd met elegante ylang-ylang en zwoel sandelhout. Het prikkelt de geest en vult de ruimte met joy. De mix van natuurlijke en synthetische ingrediënten zijn altijd dierproefvrij, bevatten geen parabenen, ftalaten, formaldehyde en vermoeide hormoonontregelaars. De deurkaars heeft maar liefs 40 branduren. Eindeloos genieten dus!

Heretic geuren bij By John in Het Arsenaal

Verkrijgbaar bij By John

Een grote ‘DIRTY’ 🙂 collectie Heretic producten is verkrijgbaar bij onze Boutique & Salon By John. We maken graag een afspraak met je om deze en veel andere bijzondere producten te ervaren. By John is bereikbaar via telefoonnummer: 035-5247980.


ander nieuws:

Molo van Kettal trapt voorjaar af

De design favorites van Studio Des Bouvrie creëren indrukwekkende eenheid

shops in het arsenaal