Heerlijk huis in Kortenhoef

villa te koop bij Voorma en Walch Naarden

Dicht bij het Gooi, dicht bij Amsterdam. Omringd door de plassen is het in Kortenhoef goed wonen. In het dorp staat een royale vrijstaande villa te koop. De woning, gebouwd in 2000, is mooi centraal gelegen in het dorp en geeft toch ook dat lekkere gevoel van ‘buiten wonen’.

De woonkeuken
De woonkeuken

Het huis is mooi, eigentijds en luxe. Voorzien van alle comfort met bovendien twee grote kantoorruimten die via de centrale hal bereikbaar zijn. Ondernemen kan hier dus volop. De living met open haard heeft een stoere eikenhouten vloer. Met drie slaapkamers en twee badkamers is de villa ruim genoeg voor een gezin.

Villa voorma en walch Naarden

Royale slaapkamer
Royale slaapkamer

De tuin is groot, heeft veel zonnige plekken en grenst aan de westzijde aan het water. Een bootje erbij en de zomer is compleet! Er is een oprit voor meerdere auto’s en een elektrisch toegangshek. Ben je op zoek naar een gunstig geprijsde (€ 745.000 kk) woning in de omgeving van het Gooi en Amsterdam? Dan moet je beslist gaan kijken, Met de ruimte binnen en buiten is het beslist een aantrekkelijke koop.

Voor meer informatie over de woning of het maken van een afspraak voor een bezichtiging kan je contact opnemen met Voorma en Walch Makelaars Naarden. Telefoon: 06-57527158 (Annique Tideman, Register Makelaar en Taxateur)

Charmant straatje
Charmant straatje
Het uitzicht
Het uitzicht

ander nieuws:

Happy Valentine

Mediterranean look

shops in het arsenaal