Te koop: historisch pand in Muiden

Midden in het historische Muiden, aan de gracht, staat dit karakteristieke pand te koop. Op de begane grond is Brasserie Herengracht gevestigd, er boven bevindt zich een ruimte wat te gebruiken is als appartement of kantoorruimte. Het historische pand is direct aan de Zeesluis gelegen waar op zomerse dagen honderden jachten, boten en bootjes de Vecht op varen of voor het ruime sop, het Gooimeer, kiezen. De achterzijde ligt aan de rustige Kloosterstraat. Het restaurant heeft een terras aan het water. Het bijzondere object staat te koop bij onze Arsenaal partner Voorma en Walch Makelaars in Business.

 

Toplocatie Muiden

Stad Muiden is gunstig gelegen naast de A1 en vlakbij Amsterdam. Rondom het pand is voldoende parkeergelegenheid. Bezoekers aan Muiden komen voor het Muiderslot, een wandeling langs de gracht of voor een van de vele horecagelegenheden waaronder Brasserie Herengracht. Rondom liggen de bekende andere horeca gelegenheden zoals Café Ome Ko, Restaurant De Doelen en Graaf Floris V. In de nabijheid zijn ook het toonaangevende en exclusieve jacht- en botenbedrijf Lengers Yachts en de Sociëteit van de Koninklijke Zeil- en Roeivereniging.

 

te koop bij Voorma en Walch Herengracht Muiden

RIJKSMONUMENT

Het totale vloeroppervlak meet zo’n 437m² verhuurbare ruimte en heeft een rijksmonumentale status. Het appartement op de eerste verdieping neemt daarvan ongeveer 129m² in beslag. Beide delen zijn verhuurd. Het pand valt onder bestemmingsplan ‘Stad Muiden’ dat in december 2010 is gelanceerd en heeft een zogenoemde enkelbestemming horeca.

Contact

De vraagprijs voor het geheel is € 1.495.000 K.K. Ben je geïnteresseerd dan informeren we je graag verder. Neem contact op met Voorma en Walch Makelaars in Business via telefoonnummer: 035-539 9082. Het kantoor van Voorma en Walch is gevestigd naast Het Arsenaal aan de Kooltjesbuurt 1F in Naarden Vesting.

 

 

 


ander nieuws:

Culinair Pasen 2021

Werken in 'Unit 13' van de Promers Kazerne

shops in het arsenaal