Jan des Bouvrie Jr. aangesteld als vastgoedbeheerder Studio Jan des Bouvrie

“Onze verschillende talenten vullen elkaar aan”

Sinds 1 november is Jan des Bouvrie Jr. vastgoedbeheerder bij Studio Jan des Bouvrie. In deze functie houdt hij zich bezig met het beheer van de monumentale panden Het Arsenaal en Promers in Naarden-Vesting. Jan Jr. studeerde dit voorjaar af aan Inter College Business School Bedrijfskunde in Amsterdam. Tijdens zijn studie lanceerde Des Bouvrie Jr. al een concept voor een pop-up design outlet die tijdelijk in Het Arsenaal gevestigd was.

Met zijn interesse, achtergrond en ervaring ontpopt Jan Jr. zich als het nieuwe zakelijke talent van de Des Bouvrie organisatie. Omdat het om grote monumentale panden gaat wordt onder meer intensief samengewerkt met partijen waaronder de Nationale Monumentenorganisatie (NMo). “Onderhoud en beheer moet zeer zorgvuldig gebeuren. Voor veel aanpassingen moet toestemming worden gevraagd. Een gietvloer storten of zomaar een muur stucen is niet mogelijk”, illustreert Jan. Om zich verder te bekwamen in de juridische aspecten van het vastgoedbeheer volgt hij momenteel een Makelaars opleiding.

Affiniteit met interior design

Met de komst van Jan Jr. mag inmiddels gesproken worden van een familiebedrijf. Jan: “Daar ben ik best trots op. Ik heb een goede band met mijn ouders (Jan de Monique) en omdat onze expertise op verschillend vlak ligt zijn we in staat om elkaar te adviseren. We vullen elkaar goed aan. Ik heb zeker affiniteit met interior design maar niet op de manier zoals mijn ouders dat hebben. Net als mijn vader houd ik van strakke lijnen, ruimte en een rustige vormgeving.

Tijdens zijn studie liep Jan stage bij het marketing departement van Schaap & Citroen. Hij heeft zich daar onder meer beziggehouden met de strategische ontwikkeling van het online verkoopkanaal voor luxury goods.


ander nieuws:

Landhuis te koop midden in de Randstad

The X factor van Bron Jewelry

shops in het arsenaal