Jan & Monique des Bouvrie in LXRY TV

Nederlands bekendste interieurontwerpersduo Jan en Monique des Bouvrie lanceerde hun nieuwste interieurboek Architecture | Interior met hierin hun masterpieces op het gebied van architectuur en interieur. De lancering vond plaats bij hen thuis in hun mooie villa in Naarden. Host Yves maakte meteen van de gelegenheid gebruik om hun plannen voor de LXRY Lobby op de Masters of LXRY door te spreken. Benieuwd? Bekijk dan de derde aflevering van LXRY TV aanstaande zondag 4 oktober om 11.00 uur op SBS 6.

Verder in het nieuwe seizoen van LXRY TV bekijken host Yves Gijrath en verschillende luxe experts de wereld van luxe in binnen- en buitenland en brengen ze je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van lifestyle, reizen, wonen, gadgets, beauty, wellness, gezondheid, auto’s, food, fashion, horloges en juwelen.

Masters of LXRY 2015 vindt plaats van 10 t/m 14 december RAI Amsterdam. Verschillende shops uit Het Arsenaal werken weer mee aan de Masters of LXRY. Koudijs | Het Arsenaal is ieder jaar partner op het gebied van audio. Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt. Voor meer informatie kan je vast naar de site van LXRY  gaan.


ander nieuws:

Kettal outdoor | daybed Cottage

Arsenaal Restaurant menu oktober

shops in het arsenaal