Kantoor villa te koop in Hilversum

Kantoor villa Hilversum

Onze Arsenaal partner Voorma en Walch Makelaars in Business, biedt mede namens de huidige eigenaar/gebruiker een charmante (kantoor) villa in Hilversum te koop aan. De villa is gebouwd in 1912 en is gelegen op een ruim perceel midden in het bekende Raadhuiskwartier te Hilversum. De villa beslaat circa 371 m² vloeroppervlak dat is verdeeld over de begane grond, eerste en tweede etage. Het pand is momenteel nog in gebruik als kantoorpand met studio’s en een woonfunctie op de tweede etage.

Locatie
Het pand is centraal gelegen met het Mediapark en het centrum van Hilversum op loopafstand. Het NS Station Hilversum Media Park is gelegen op circa 800m loopafstand. Daarnaast is bushalte “Hilversum, Beeld en Geluid” gelegen op circa 650 meter loopafstand van het object. Vanaf deze bushalte vertrekken op regelmatige basis bussen in de richting van het NS-station Hilversum Centraal.

Parkeren
Parkeren kan op het eigen terrein. Er zijn 5 tot 6 parkeerplaatsen beschikbaar en er is gratis parkeerruimte aanwezig rondom de villa. Parkeren op eigen terrein kan bovendien eenvoudig worden uitgebreid op het ruime achtergelegen perceel.

Opleveringsniveau
Het pand ziet er mooi uit met z’n typische stijlkenmerken uit de begin 20e eeuw. In die zin is het representatief. In de huidige staat ‘as-is-where-is’, zal het pand mogelijk wel aangepast moeten worden aan de hedendaagse (kantoor-)eisen.

Begane grond
Hier bevinden zich de entree, royale hal met toilet, toegang tot twee inpandige bergingen, pantry, trapopgang naar de eerste verdieping en een trap naar de kelder. De twee kantoorruimtes (of  studio’s) zijn royaal en nu in gebruik als ‘luisterruimtes’ met mooie lichtinval en openslaande deuren naar de ruime achtertuin en onder meer voorzien van een vrijstaande veranda wat het geheel erg statig maakt.

Eerste verdieping
Hier bevinden zich een ruime overloop, vier grote kantoorkamers en een kleinere kantoorkamer.

Tweede verdieping
Een ruime en lichte woonkamer met een open keuken, slaapkamer en badkamer vormen een leuk appartement. Via de vlizotrap ga je naar een sta hoge vliering.

Koopsom & Oplevering
€ 1.395.000,= kosten koper.

De villa is momenteel in gebruik bij de eigenaar en zal vrij van huur en gebruik en ontruimd worden opgeleverd.

Kosten
De kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht zijn voor rekening van koper.

Ben je geïnteresseerd, dan helpen we je graag verder. Meer informatie is te verkrijgen via Voorma en Walch Makelaars in Business. Direct contact opnemen met Daan J. Van der Meulen RM, Makelaar in Business, kan ook. Telefoon: 06-3077 42 87.


ander nieuws:

Kantoorvilla's in Blaricum

Valentijn Menu 2023

shops in het arsenaal