Kantoorvilla’s in Blaricum

Kantoorvilla's Blaricum

MOOI, KLEINSCHALIG en dicht bij de WOONOMGEVING

Bij onze partner Voorma en Walch Makelaars in Business (naast Het Arsenaal) staan twee premium nieuwbouw kantoorvilla’s in Blaricum in de verhuur. Bijzonder zijn de villa’s zeker omdat ze duurzaam zijn gebouwd met de intentie om in te spelen op de behoefte aan een andersoortig kantoor; mooier, kleinschaliger, veel gebruik van groen en op een korte afstand van de woonomgeving. The Office Villas vormen samen de entree van de woonwijk Blaricummermeent op steenworp afstand van de snelweg A27. Hierdoor kan werken en wonen optimaal worden gecombineerd. De ruimte is geschikt voor zowel zakelijke dienstverlening als creatieve kantoorgebruikers die veel waarde hechten aan eigen identiteit en op zoek zijn naar een kantoor wat verre van standaard is. De kantoorvilla’s kunnen niet alleen dienen als prachtige hoofdvestiging, maar ook als HUB voor een organisatie met hoofdkantoor elders in het land.

Het gebouw

Dankzij het hoogwaardige afwerkingsniveau van zowel het interieur als het exterieur ontstaat er een fraaie uitstraling van de villa. Kenmerkend voor deze kleinschalige boetiek kantoorvilla’s is de lichtinval in combinatie met de vrije hoogte van circa 3,5 meter. In het hart van de kantoorruimte is op iedere verdieping een toilet en pantry ingebouwd, evenals het trappenhuis en een technische ruimte op de begane grond. Het hart is rondom afgewerkt met een akoestisch eiken houten latten wandpaneel. Dit draagt bij aan de chique sfeer, akoestiek en vooral aan het werkgenot. Deze turn-key kantoorvilla’s zijn voorzien van een zelfstandige entree, vijf parkeerplekken per kantoorvilla, sanitaire ruimte en een pantry op iedere verdieping, gestuukte wanden en plafonds met modieuze inbouwspots en een gietvloer. The Office Villa’s zijn in 2022 ontwikkeld door Putifer.

De buitenruimte

Om de kantoorvilla heen is de tuin mooi afgewerkt met wit grind en beplanting. Voor de beplanting is een bewateringssysteem aangelegd. In de tuin worden nog antraciet grijze betonnen banken geplaatst.

De locatie

Blaricum heeft een centrale ligging in de Randstad waardoor het een aantrekkelijke plaats is om te werken. “BusinessPark27” is gelegen aan de rand van de nieuwbouw woonwijk en bestaat uit onder andere exclusieve kantoorgebouwen, bedrijfsverzamelgebouwen, opslagruimtes en een atelier. Winkelcentrum Oostermeent is op twee minuten afstand gelegen. Het gezellige “Oude Dorp” van Blaricum is gelegen op vijf (auto-)minuten afstand.

De bereikbaarheid

The Office Villas zijn gelegen bij afslag 35 (Huizen) aan de snelweg A27. Hierdoor is Amsterdam binnen 30 minuten te bereiken. Op loopafstand is de bushalte van lijn 100 gelegen, welke vanaf Bussum via Huizen naar Blaricum rijdt.
De HOV-bus heeft straks een vaste reistijd tussen Huizen en Hilversum van 21 minuten. De HOV-bus (gepland voor ’23/’24) heeft straks een vaste reistijd tussen Huizen en Hilversum van 21 minuten. De route van de HOV-bus loopt van het busstation in Huizen, over de Huizermaatweg en Bovenmaatweg, langs de Blaricummermeent naar de carpoolplaats in Blaricum en eindigt op Hilversum Centraal.

Opleveringsniveau

De kantoorruimte wordt volledig turn-key opgeleverd, onder andere voorzien van de navolgende aanwezige voorzieningen:
– twee KEMBRA pantry’s inclusief koelkast en vaatwasmachine;
– twee toiletten met marmerlook tegelvloer en fontein;
– zwarte stalen deuren;
– elektra- en data-aansluitingen in de wand/vloer;
– SOLO gietvloer;
– Maretti led spots (interieur);
– Maretti led spots up & downlight (exterieur);
– gestuukte wanden en plafonds;
– akoestische eiken houten latten wandpanelen;
– zonnepanelen;
– NIBE lucht warmtepomp t.b.v. vloerverwarming;
– KOMFOVENT luchtbehandelingskast;
– Alarminstallatie plus camerabeveiliging;
– patchkast met 20 data-aansluitpunten;
– twee WIFI versterkers.

Huurprijs

Deltazijde 2: € 4.645,- per maand te vermeerderen met btw.
Deltazijde 2A: € 4.945,- per maand te vermeerderen met btw.

Dit is inclusief de vijf parkeerplekken per kantoorvilla.

De parkeergelegenheid

Er zijn per kantoorvilla vijf parkeerplekken beschikbaar op eigen terrein, voorzien van een aansluitpunt om een elektrische laadpaal te monteren. Tevens is er een fietsenstalling beschikbaar. Algemene parkeerruimte is te vinden het bij naastgelegen tennispark op loopafstand.

Bijzonderheden

– Zichtlocatie
– Top architectuur
– Hoogwaardige afwerking binnen
– Hoogwaardige afwerking buiten
– Turn-key opleveringsniveau
– Zonnepanelen en warmtepomp
– Vijf parkeerplekken
– Nabij snelweg A27

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met Voorma en Walch via deze link.

 


ander nieuws:

Vacature Keukenontwerper

Kantoor villa te koop in Hilversum

shops in het arsenaal