Genieten van Kerst, niet hoeven koken, goed gezelschap en een top menu. Dat is de verrassing voor de feestdagen!
Een prachtig palet aan smaken. Het 6-gangen Kerstmenu van Arsenaal Restaurants, waar we zo reikhalzend naar uit hebben gekeken, overtreft onze verwachtingen. De combinatie van spijzen zit goed in elkaar: Vis, vlees, paddestoelen en kaas, in verschillende varianten en gecombineerd met frisse smaken appel en kweepeer. De echte fijnproever maakt het natuurlijk af met het wijnarrangement. Een aanrader, zo leert de ervaring. Natuurlijk is er, in overleg, een alternatief Kerstmenu mogelijk.
Met ons mee genieten? Reserveer dan snel. Het restaurant is 1e en 2e Kerstdag open. 1e Kerstdag serveren ze ook een Kerstlunch. Dat zijn de viergangen (eendenlever, coquilles, wild zwijn en dessert) van het Kerstmenu. Prijs is € 55,00. Het team van Arsenaal Restaurants begroet je graag.
AMUSES
Eclair truffel crème, rillette van fazant, pot-au-feu
TERRINE EENDENLEVER
Brioche en aceto stroop
SNOEKBAARS
Duxelles en saus van eekhoorntjesbrood
COQUILLES ST. JACQUES
Schuim van Opperdoezer ronde en haring kaviaar
WILD ZWIJN
Aardappeltaartje en jus van wild
BLUE STILTON
Bladerdeeg en kweepeer
KERSTDESSERT
Surprise van de chef
Dinermenu 6 gangen 79,50
Wijnarrangement 37,50
Reserveren kan via de (vernieuwde!) website van Arsenaal Restaurants.