Molo van Kettal trapt voorjaar af

De zomer is in aantocht! Alle bekende terrace design brands brengen ook dit jaar weer spectaculaire nieuwe collecties op de markt. Bij onze outdoor meubel specialist PAARDEKOOPER-HULST (naast Het Arsenaal) zijn verschillende nieuwe terras collecties binnen gekomen. Op afspraak mag je ze nu ervaren! Molo van Kettal is één van die indrukwekkende nieuwe collecties: Een modulaire bank- en stoelcombinatie in zijn puurste vorm. 

Kettal bij PAARDEKOOPER-HULST in Het Arsenaal
City view with MOLO by KETTAL

Verschillende combinaties textiel

Het slimme van MOLO is dat de elementen heel gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de verschillende situaties en ruimten hoe klein of groot ook. Rondingen of rechte hoeken, dat maakt niet uit. Het ontwerp is esthetisch heel minimalistisch, maar de stukken zijn opzettelijk oversized wat een stijlvolle uitstraling creëert. De uit Milaan afkomstige ontwerper en architect Rodolfo Dordoni heeft nadruk gelegd op de verschillende combinaties van stoffen, kleuren en details zoals de optioneel omzoomde zit- en rugkussens. De poten zijn in diverse materialen verkrijgbaar: teak, beton en aluminium. Daarmee past Molo bij verschillende voorkeuren en stijlen.

Molo van Kettal bij Paardekooper Hulst in Het Arsenaal
Stijlvolle eenvoud

Plek voor ontspanning

Op de prachtige beelden kan je zien dat het ontwerp royaal oogt in de ruimte waarin het zich begeeft. De plek is als een rustpunt in zijn omgeving. En zo is het ook bedoeld, Molo betekent pier en Molo by Kettal biedt een plek om te ontspannen.

Nieuwsgierig naar Molo van Kettal of onze andere design merken zoals B&B Italia, Extremis, Tribú en RODA? Neem dan contact op voor een afspraak. Onze adviseurs helpen je graag: 035-6941005. Per mail kan natuurlijk ook: info@paardekooper-hulst.nl.

 


ander nieuws:

Arsenaal Valentijns Menu 2021

Dirty, dirty ...Heretic geuren bij By John

shops in het arsenaal