Nieuwe terrace collectie Kettal bij PAARDEKOOPER-HULST

Kettal tuinmeubelen

Sinds 1966 is het Spaanse merk KETTAL internationaal producent van tuinmeubelen en terrasdesign. Oprichter Manuel Alorda bouwde een fabriek net buiten Barcelona dat begon met produceren van veelal aluminium meubelen. Al snel kwam er meer design in de meubels en begon de verkoop naar andere landen in de wereld. KETTAL tuinmeubelen zijn kenmerkend voor hun functionaliteit, hoge kwaliteit en het tijdloze design. Vandaag de dag wordt het bedrijf gerund door zoon Alex Alorda. Met veel passie gaat hij verder met de jarenlange visie van KETTAL.

EXCELLENTIE DOOR SAMENWERKINGEN

Door de samenwerking met grote internationale ontwerpers en designers, zoals Patricia Urguiola, Ronan & Erwan Bouroullec, Rodolfo Dordoni, Doshi Levien, Jasper Morrison, Michel Charlot, Emiliana Desig studio en onze Nederlandse Hella Jongerius, is Kettal internationaal bekend en gewaardeerd.

MILIEUVRIENDELIJKE MATERIALEN

In de eerste jaren van de 21e eeuw kocht KETTAL de merken Hugonet, Triconfort en Evolutif en sindsdien werken ze samen als bedrijf onder de naam Grupo Kettal. Ook zijn ze zoals vele bedrijven meer bezig met het milieu dan voorheen. Voor hun KETTAL tuinmeubelen gebruiken ze uitsluitend milieuvriendelijke, weinig vervuilende en recyclebare lakken. Evenals hout van gecertificeerde kwekers. De productie vindt plaats in Spanje, Frankrijk en China.

MEER OVER KETTAL?

Benieuwd naar de collectie van KETTAL en wil je inspiratie op doen voor jouw buitenleven? Kijk dan op onze website voor inspiratie of de officiële site van KETTAL. Ook is het mogelijk om naar onze showroom te komen en de collecties, stoffen, kleuren en vooral het zitcomfort te ervaren.

Bij PAARDEKOOPER-HULST is een grote showroom ingericht waar een groot deel van de nieuwe collectie design tuinmeubilair van Kettal is te zien. De openingstijden vind je hier.


ander nieuws:

Nieuw Chef's Menu

TRIBÙ, het verbinden van tuin en terras

shops in het arsenaal