Koopzondag en Kunst & Antiek Weekend 29 januari

Op zondag 29 januari is Het Arsenaal geopend vanaf 12 uur. Meer dan de moeite waard zijn onze nieuwe interieur- en lifestyle collecties, de design labs van Jan en Monique des Bouvrie en de woonwinkels. Een bezoek aan Naarden Vesting is dit weekend extra bijzonder vanwege het ‘Kunst & Antiek Weekend‘ dat van 26 tot en met 29 januari 2017 plaatsvindt in de Grote Kerk van Naarden Vesting. Kortom, een uitgelezen moment om Naarden Vesting te bezoeken en het best uit ‘both worlds’ te combineren: antiek design in de Grote Kerk, hedendaags design in Het Arsenaal.

Al 20 jaar is het Kunst & Antiek Weekend de beurs waar uitgebreide collecties oude, moderne en hedendaagse kunst worden tentoongesteld en aangeboden. Tijdens deze feestelijke 20e editie pakken meer dan zestig exposanten uit en staat alles in het teken van 20. Bovendien worden er 3 soorten rondleidingen van 20 minuten gegeven over 20 juwelen, objecten en schilderijen.

Conceptstore Het Arsenaal is zaterdag geopend van 10 tot 17 uur. Zondag van 12 tot 17 uur. Een dag Naarden Vesting sluit je in stijl af in een van de drank & spijs lokalen van Arsenaal Restaurants. De Brasserie en Arsenaal Restaurants hebben andere openingstijden. Voor openingstijden en reserveren, klik hier.

Beeld: Kunst & Antiek Weekend Naarden.

 


ander nieuws:

Fijne feestdagen!

Nieuw gezicht bij Team Des Bouvrie

shops in het arsenaal