Kunst en Antiek weekend Naarden

Dit laatste weekend van januari staat traditiegetrouw in het teken van het Kunst & Antiek Weekend. Al meer dan 20 jaar is het Kunst & Antiek Weekend dé beurs waar een grote diversiteit aan oude, moderne en hedendaagse kunst wordt aangeboden. De sfeervolle kunstbeurs in Naarden staat bij een groot publiek bekend als de leukste Kunst & Antiek Beurs van Nederland.

Een bezoek aan de kunstbeurs is bij uitstek de gelegenheid om ook Het Arsenaal te bezoeken. Slechts 150 meter verder word je verrast door onze kunst- en nieuwe design collecties, bovendien is er tot 27 januari de grote Design SALE bij Studio Jan des Bouvrie.

Locatie beurs
Het Kunst & Antiek Weekend vindt plaats in de monumentale Grote Kerk van Naarden-Vesting. De prachtige locatie en de hoogwaardige kunstobjecten maken een bezoek aan het Kunst & Antiek Weekend een echte belevenis.

Alle gepresenteerde kunstobjecten worden op voorhand door een team van experts beoordeeld op echtheid en kwaliteit alvorens de deuren voor het publiek te openen. Hierdoor bent u als koper verzekerd van authenticiteit en kwaliteit.

Kunst uit de keuken van Arsenaal Restaurants
Kunst uit de keuken van Arsenaal Restaurants

Restaurant
Een bezoek aan de beurs en Het Arsenaal sluit je helemaal goed af in onze Brasserie of ons restaurant van Arsenaal Restaurants. Reserveren kan via deze link.


ander nieuws:

Voorma en Walch zoekt nieuwe collega

Met liefde bereid

shops in het arsenaal