Heerlijk landhuis in het Gooi

landhuis te koop bij Voorma en Walch Het Arsenaal

Vlakbij het Naardermeer ligt dit prachtige, zeer royale landhuis dat is gebouwd in 2002. Het vrije uitzicht over de weilanden waar nu de paarden grazen en fruitbomen bloeien, en toch zo dicht bij de stad is echt uniek. Aan de overkant start het bekende Gooise Laarzenpad en meren de fluisterboten van het Naardermeer af en aan. Gasterij Stadzigt van Natuurmonumenten ligt om de hoek. Sinds enkele dagen staat de villa te koop bij Voorma en Walch Makelaars in het Gooi (Naarden).

Het Arsenaal
De woonkeuken met uitzicht over het groen

Groot gezin of veel gasten

Het is een lekker praktisch huis met voldoende slaapkamers voor een groot gezin of veel gasten. De vijf slaapkamers delen drie badkamers. De gezellige woonkeuken met mooie eikenhouten vloer nodigt uit voor het bereiden van heerlijke maaltijden en gezellige momenten met vrienden en familie. Naast het woonhuis ligt het bijgebouw van ruim 118m2.

Ruimte

Behalve veel ruimte voor mensen is er ook veel ruimte voor spullen in de vaste kasten, berging en de bijkeuken. De living met open haard heeft openslaande deuren naar het terras. Zomer en winter genieten dus!

Het Arsenaal villa
De royale living met houten vloer

Royale garage

Ook aan de auto’s is gedacht. Drie grote dubbele garagedeuren geven toegang tot een heel royale garage met ruimte voor minimaal drie auto’s! Boven de garage bevindt zich een heel functionele ruimte voor een praktijk, yogalessen, muzieklessen…. Dat laten we aan de nieuwe bewoners 🙂 Dit bijzondere huis op een bijzondere plek is met recht het startpunt van heerlijk wonen en optimaal genieten.

Een van de vijf mooie slaapkamers
Een van de vijf mooie slaapkamers

Landhuis in Naarden | Het Arsenaal

De prijs van de villa in het Gooise Naarden is € 1.495.000 k.k. Voor een bezichtiging neem je contact op met Annique Tideman, RM-RT: 06-57527158. Register Makelaar Register Taxateur. Een eigen makelaar meenemen kan natuurlijk altijd.

Landhuis te kook bij Voorma en Walch het arsenaal

Landhuis te koop bij Voorma en Walch Het Arsenaal

Landhuis te koop bij Voorma en Walch Het Arsenaal


ander nieuws:

Villa aan de Vecht te koop

Villa te koop in Hilversum

shops in het arsenaal