Landhuis te koop midden in de Randstad

Omringd door water

Boothuis en aanlegsteiger
Boothuis en aanlegsteiger

Een toplocatie aan de Ankeveense Plassen. Stel je voor, zo’n plek van waaruit je ’s zomers wegvaart vanaf je eigen aanlegsteiger en waar je tijdens de vorstperiode de schaatsten kunt onderbinden voor een kilometers lange tocht. Zo’n plek staat te koop. En op die plek staat een vrijstaand landhuis (1933) met verwarmd buitenzwembad en boothuis. En dan nog het uitzicht… dat is werkelijk adembenemend.

Voorma en Walch in Naarden Het Arsenaal

Groot perceel

Het perceel meet ruim 6200 m2. De woning is met 223 m2 woonoppervlak ook royaal te noemen. Het huis biedt heel veel potentie om er een eigentijds landhuis helemaal naar eigen wensen van te maken. Alle voorzieningen en luxe zijn aanwezig. Zoals een zonnige woonkamer met open haard, een serre waar je ook in de winter geniet van de zon en een complete woonkeuken met open deuren naar de tuin. Verder heeft de woning drie slaapkamers, een grote badkamer met een jacuzzi en een tweede badkamer op de bovenste verdieping.

Landhuis te koop bij Voorma en Walch in Naarden Het Arsenaal

 

Aanlegsteiger en eigen ophaalbrug

Naast het boothuis met aanlegsteiger is er ook een leuk tuinhuis met open haard. Op de oprit is er plek voor meerdere auto’s, er is een carport en nog een schuur. En nu komt het: Het terrein kan worden afgesloten door de eigen ophaalbrug. Hoe bijzonder is dat?!

Een eigen ophaalbrug
Een eigen ophaalbrug

Gooi en Vechtstreek

Ankeveen is een gezellig dorp vlakbij het Gooi, Hilversum, Kortenhoef en Amsterdam. Het ligt midden in het natuurgebied van de Gooi en Vechtstreek en is dan ook start- en eindpunt van veel fiets-, wandel- en schaatsroutes.

De vraagprijs is € 1.150.000,- k.k. Benieuwd? Voor een bezichtiging van de villa kan je contact opnemen met Voorma en Walch Makelaars Naarden: Annique Tideman, RM-RT, Register Makelaar Register Taxateur.

Voorma en Walch makelaars Het Arsenaal

 

Voorma en Walch makelaars Het Arsenaal


ander nieuws:

Grote belangstelling voor Jan des Bouvrie woningen in Dronten

Jan des Bouvrie Jr. aangesteld als vastgoedbeheerder Studio Jan des Bouvrie

shops in het arsenaal