Lobster!

KREEFT!

Liefhebbers van kreeft kunnen hun hart weer ophalen bij Arsenaal Restaurants. Chef de Cuisine Boy van der Loop heeft een originele en zeer smakelijke twist weten aan te brengen in het menu voor 2021. Fris door de limoen, aardse tonen door spinazie. Maar de lobster blijft de lobster. Zacht en smakelijk. Door de klassieke bereiding zijn de combinaties van smaken natuurlijk en gedurfd tegelijkertijd. Wij zijn enthousiast!

BRASSERIE GRILL & LOUNGE

Minder uitgebreid tafelen kan ook in de Brasserie Grill & Lounge. De leuke borrelkaart springt in het oog. Je krijgt meteen zo’n gevoel van … ‘ik wil ze allemaal’. Garnalenkroketjes, oesters, Iberico ham, mooie kazen en nog meer van die heerlijke trendy borrel gerechtjes anno 2021. Ook de hoofdgerechten nodigen uit om ontspannen te komen eten in de Binnentuin van Het Arsenaal. Benieuwd? Bekijk de kaart hier.

Ons restaurant beschikt speciaal voor de zomerse dagen over een zonnig en beschut terras. Maar ook binnen kan je heerlijk gezellig zitten in de rustige, comfortabele ambiance. Team Arsenaal Restaurants ziet er naar uit je te verwelkomen. Reserveren kan via de contactgegevens hier.

Arsenaal Restaurants | Kooltjesbuurt 1 | 035 694 91 48 | info@arsenaalrestaurants.nl

kreeft menu Arsenaal

 


ander nieuws:

Werken in 'Unit 13' van de Promers Kazerne

Royale, stoere werkruimte in Het Arsenaal te huur

shops in het arsenaal