Love is in the air

Love is in the air! Vanaf deze week staat Het Arsenaal in het teken van Valentijnsdag. Zoals we vorige week al berichtten kan je in Arsenaal Restaurants met jouw grote liefde op en top genieten van ons Valentijns menu 2020. Er is nog plek. Reserveren kan via de website van Arsenaal Restaurants.

Ook in de stores bieden we talloze LOVE presents en Valentijnsacties voor geliefde en geliefden. Of misschien voor jezelf! Monique des Bouvrie is deze week met haar team in de weer om de stijlkamers van Studio Jan des Bouvrie te restylen tot ‘Love oriented’ design rooms. Bij Hästens is er van 13 tot en met 16 februari een speciale Valentijnsactie. In de showroom op de eerste etage van Het Arsenaal vertellen de adviseurs van Hästens Bedden je graag meer.

Love en Valentijn in Het Arsenaal

En bij BRON Boutique… daar is het eigenlijk iedere dag Valentijnsdag. Met een kusje als handelsmerk kom je niet om de liefde heen. Net als bij ByJohn, met La Tulipe Noir: De Hemelse Liefde. Volg onze Facebook en Insta accounts voor alles Liefdes updates uit Het Arsenaal.

Love en Valentijn in Het Arsenaal
Tulipe Noir van Atkinsons. Verkrijgbaar bij ByJohn

We wensen je een liefdevolle week!

Team Arsenaal

 

Love en Valentijn in Het Arsenaal
Het beroemde kusje van BRON

 


ander nieuws:

Valentijnsdag 2020

Studio Jan des Bouvrie in RTL 4 Nederland Ontdekt

shops in het arsenaal