Masters of LXRY, de beurs voor luxeproducten, beleeft van 10 tot en met 14 december de grootste editie ooit. In de RAI in Amsterdam laten zo’n vierhonderd ondernemers op ruim 30.000 vierkante meter hun nieuwste en meest exclusieve producten zien. Vorig jaar waren er nog driehonderd exposanten.

Consultancybureau McKinsey maakte onlangs al bekend dat de totale, wereldwijde omzet van luxeproducten gaat groeien van de huidige 224 miljard euro naar 390 miljard euro in 2025.

Op de beurs komen toonaangevende namen samen op het gebied van kunst, interieur, lifestyle, fotografie, design, gastronomie, juwelen, horloges, boten en auto’s. Verschillende Arsenaal shops zijn vertegenwoordigd op de Masters, waaronder Koudijs en Jan en Monique des Bouvrie. Zij presenteren op een zeer prominente plek hun werk wat net als vorig jaar verrassend en vernieuwend is. Hierover later meer.

Masters of LXRY, die tot 2012 bekend stond als de Miljonair Fair, verwacht meer dan 45.000 bezoekers. Vorig jaar kwamen 41.500 mensen af op de luxebeurs.