Wie deze maand gaat dineren in Arsenaal Restaurants wordt verrast met een menu waar zelfs de grootste kniesoor gelukkig van wordt. De frisse, intense smaak, de heldere kleuren en de tonen zuur en zoet die elkaar versterken beloven alleen nog maar voorjaar. De chef de cuisine van Arsenaal Restaurants start met een licht gerookte Schotse zalm. Die maakt hij af met een zachte crème van mierikswortel en zoetzure komkommer. Zoet en zuur geeft de zalm hier een intense smaak. De tweede gang is een Simmentaler runder entrecote. Het malse vlees wordt geserveerd met een saus van sjalot en smakelijke haricots verts. Het vlees van een Simmentaler runderen heeft een kenmerkende en zeer karaktervolle smaak. De runderen worden namelijk op natuurlijke wijze gehouden in de Duitse en Oostenrijkse Alpen weiden. Naast gras eten ze vele in het gras aanwezige Alpenkruiden. Ten slotte geniet je nog eens optimaal van een heerlijk stuk citroentaart met sorbetijs. De verrassende bite komt van de merengue die dit gerecht compleet maakt. Het menu kost € 32,50. Om te reserveren bel je naar 035 – 694 91 48. Een mailtje kan ook: info@arsenaalrestaurants.nl. Eigenaren Frederike de Goede en Jan Willem Schuld heten je van harte welkom.
De openingstijden:
DINSDAG TOT EN MET VRIJDAG geopend vanaf 12.00
(Keuken doorlopend geopend van 12.00 uur tot en met 21.30 uur)
ZATERDAG EN ZONDAG geopend vanaf 13.00 uur
(keuken doorlopend geopend vanaf 13.00 uur tot 21.30 uur)
Maandag gesloten, maar wel geopend voor gezelschappen.
Je kunt op maandag wel lunchen in onze brasserie die tot 18.00 is geopend.
Maandag t/m vrijdag vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur