Het aftellen is begonnen. 1 Juni mag ons restaurant weer open. En daar hebben we allemaal ontzettend veel zin in. Maar er gaat nog meer gebeuren waarmee we jullie gaan verrassen. So Stay Tuned!
Deze week weer een top menu om familieleden (en andere gasten?) te verrassen. Haute cuisine voor thuis, eenvoudig te bereiden en zeer smakelijk.
Voor, hoofd, na
We starten met een licht gebonden courgette soep en ravioli van ricotta en spinazie. Het hoofdgerecht is een ragout van gevogelte in een korstdeeg. We eindigen met een Lambada Aardbeien Romanoff. Kortom: dineren op hoog niveau.

Oesters
De oesters blijven ook weer op de kaart! Daarnaast deze week ook drie verschillende wijnen: Rosé La Colline uit de Provence, Verdejo uit Spanje en Sangiovese-Merlot uit Italië.
Voor de bereiding ga je naar ons YouTube kanaal waar Raoul Badal met sidekick je weer precies uitlegt hoe het menu te bereiden.
Meer informatie vind je op de site van Arsenaal Restaurants of neem telefonisch contact op: 035 – 694 91 48
Eet smakelijk!