Mondhygiëne praktijk in Het Arsenaal

Mondhygiene
Een beetje verstopt aan de achterkant van Het Arsenaal, naast Sartoria en ByJohn, is de mondhygiëne praktijk van Chantal Wurster/Studio Kleinsman gevestigd. Eenmaal binnen begeef je je in de prachtige behandelkamer waar een serene rust heerst en waar bovendien de allernieuwste technieken worden toegepast. Hier wil je best een uurtje (of meer!) doorbrengen.

praktijk mondhygiëne

Voorlichting & advies

Als er iets is met je tandvlees dan behandelt een tandarts dat niet meer zelf, maar ga je naar de mondhygiënist. Een doorverwijzing is niet eens nodig! Chantal Wurster behandelt mond- en tandvleesproblemen. Chantal: “Maar we werken vooral ook preventief. We willen juist problemen voorkomen met periodieke gebitsreinigingen, het geven van voorlichting en advies. Ook voor kinderen is dit belangrijk. Wat niet veel mensen weten is dat een bezoek aan de mondhygiënist voor jeugd tot 18 jaar volledig wordt vergoed door het basispakket van de zorgverzekering.

Een mooi gebit

Chantal: “Een mond is een belangrijk deel van het gezicht. Het is fijn om te kunnen lachen en praten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je adem of aanslag op je tanden. Onze mondhygiëne behandelingen helpen daarbij. Het is bovendien belangrijk voor het behoud en van je gebit.”

mondhygiëne in het arsenaal

GBT Protocol

Ontstoken tandvlees kan zonder dat je het merkt leiden tot onherstelbare schade aan een gebit. Ook ziektes worden voorkomen als een gebit gezond is. “Wij werken met de nieuwste technieken volgens het Guided Biofilm Therapy (GBT) protocol. Dit is een behandelmethode die garant staat voor optimaal comfort, veiligheid en met het beste resultaat. Belangrijke elementen in deze methode en grote voordelen voor onze patiënten zijn:

* Gebruik van warm water tijdens de behandeling (minder gevoeligheid)

* Gebruik overbehandeling en minimaal invasief

* Gebruik van airflow (een zoutstraler) met poeder die zo zacht is om het goed te gebruiken op zachte weefsels

Ben je benieuwd naar de praktijk en behandelmethoden van Chantal/Studio Kleinsman, neem dan contact met haar op om een afspraak te maken. De praktijk is te bereiken via telefoonnummer: 030-8100 203 of via de mail.

 

 


ander nieuws:

Nieuwste Hästens store in Het Arsenaal

500 euro retour bij aankoop Hästens bed in Het Arsenaal

shops in het arsenaal