Monique des Bouvrie gaat weer voor de Hollandse 100 van Lymph&Co

Home » Fashion » Monique des Bouvrie gaat weer voor de Hollandse 100 van Lymph&Co
Monique des Bouvrie

De aftrap van de Hollandse 100

Al weer voor de vijfde keer vindt de Hollandse 100, een initiatief van Stichting Lymph&Co, plaats. Een sportief evenement waar Monique des Bouvrie zich als ambassadeur voor in zet. Met haar ambassadeurschap ondersteunt ze de belangrijke missie van Lymph&Co, het bestrijden van lymfklierkanker. De jubileumeditie van de Hollandse 100 is op 17 maart rondom het mooiste schaatspaleis van Nederland, Thialf in Heerenveen. Ben je er ook bij? Behalve ambassadeur neemt Monique fietst en schaatst zelf ook de Hollandse 100. Wil je haar sponsoren? Dat zou geweldig zijn. De link naar haar pagina vind je hier

Monique: “Ongeveer één op de 50 personen krijgt tijdens zijn of haar leven de diagnose lymfklierkanker. Alleen al in Nederland komen er ongeveer 4.000 nieuwe patiënten per jaar bij en dit aantal neemt toe. Ondanks intensieve behandelingen overlijden in Nederland jaarlijks meer dan 1.000 patiënten als gevolg van deze ziekte. Er is nog te weinig aandacht voor lymfklierkanker en er zijn nog onvoldoende goede behandelingsmogelijkheden. Om dit te verbeteren ben ik ambassadeur voor Lymph & Co.”

Stichting Lymph&Co maakt financiering van fundamenteel onderzoek naar de aard en behandeling van lymfklierkanker mogelijk en zorgt er voor dat er meer aandacht is voor deze vorm van kanker. Lymph&Co is een initiatief van Bernhard van Oranje.

Meedoen

De Hollandse 100 kent een aantal onderdelen die op maat gemaakt zijn voor bikkels, families, on-getrainden, profs en jongeren. Nieuw dit jaar is de Halve Hollandse 100. Is zo’n lange afstand voor jou iets te veel van het goede, schrijf je dan in voor 5 kilometer schaatsen en 45 kilometer fietsen. Dat is appeltje eitje toch?  Wil je mee doen? Wat goed! Hier kan je je inschrijven. Alleen doneren mag natuurlijk ook. En kom dan vooral ook aanmoedigen want een feest dat wordt het!

Schermafbeelding 2018-01-18 om 15.44.00

Deel dit bericht op: