Arsenaal Restaurants heeft voor de komende periode een nieuw Chef’s Menu. Uiteraard met vroeg zomerse ingrediënten en natuurlijk met liefde bereid.
Lees maar even mee;
-CHEF’S MENU- 3 gangen | 49
BISQUE VAN KREEFT | 20
Rivierkreeft | rouille | Parmezaan
OF
MARBRÉ | 20
Eendenlever en lam | compote van rabarber | brioche
•
KABELJAUWFILET | 30
Kruidenkorst | pommes mousseline | salsa verde
OF
ASPERGES À LA FLAMANDE | 27
Beenham | ei | boterjus
•
KAAS | supplement 6
Diverse kazen
OF
CHOCOLADE MOUSSE | 13
Framboos | sorbet van framboos
***
Naast dit Chef’s Menu hebben we natuurlijk nog veel meer heerlijke gerechten en gerechtjes, hippe bites en mooien wijnen. Je vindt die allemaal op deze pagina.
Om te reserveren neem contact op met Arsenaal Restaurants: 035 69 491 48
We wensen je vast een hele fijne avond!