Inspiration!

De Design Labs van Studio Des Bouvrie in Het Arsenaal veranderen voortdurend. Logisch, want de Labs zijn een enorme bron van inspiratie voor klanten en bezoekers van Het Arsenaal. Voor Jan en Monique Des Bouvrie en hun team zijn de Labs belangrijke ruimten waar zij experimenteren met design, kunst, fotografie, bloemen en textiel. Hier werkt het team ideeën uit en komen zij tot nieuwe inzichten. Design geeft diepte aan een interieur, kunst een extra knipoog, een uniek element.

Design Lab Des Bouvrie

Vooral Monique komt wekelijks tot nieuwe inzichten. Dat resulteert vaak in het verplaatsen van de open haard, het veranderen van kleur en textiel. Het team vult elkaar goed aan door verschillende achtergronden, opleidingen en ervaringen. In de praktijk levert dat niet alleen spannende resultaten op, het vormt de kracht van de Studio.

Inspiratie wordt opgedaan tijdens reizen, beurzen, in musea, steden en evenementen zoals de Biënnale van Venetië en Maison et Object in Parijs. Jan en Monique stimuleren elkaar en hun team om altijd goed te kijken, naar gebouwen, kunst, musea of gewoon naar hoe mensen overal ter wereld wonen, werken en leven. Ze maken veel foto’s om ideeën vast te leggen.

Design Lab Des Bouvrie

Klanten krijgen in de Labs een goed beeld van de stijl en expertise van Studio Des Bouvrie. Maar de mogelijkheden zijn in feite eindeloos. Door goed te luisten naar opdrachtgevers en zich te verplaatsen in de personen die de ruimten zullen gebruiken kan het team iets ontwerpen wat echt past, waarin een persoonlijkheid tot leven komt. Zo is ieder interieur en architectuur project weer anders, verrassend en innovatief. Maar altijd is de handtekening van Studio Des Bouvrie zichtbaar.

Een belangrijke tip van het team is om vooral niet te laten leiden door trends. Kijk juist naar wat jij zelf mooi vindt, volg je gevoel en maak het persoonlijk. Heel belangrijk is een lichtplan. Met de juiste verlichting komt een interieur pas echt goed tot zijn recht.

Lichtplan Des Bouvrie

De Design Labs van Studio Des Bouvrie zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 10 tot 18 uur en zaterdag tot 17.00 uur. Iedere eerste zondag van de maand is de Studio ook open van 12 tot 17 uur. Voor meer informatie over Studio Des Bouvrie kijk je hier.

 


ander nieuws:

September menu van Arsenaal Restaurants

Jan des Bouvrie villa's aan Wateras Dronten

shops in het arsenaal