Nieuwe keuken showroom in Het Arsenaal

Home » Nieuwsoverzicht » Nieuwe keuken showroom in Het Arsenaal

next125 en Schüller keukencollecties in Het Arsenaal

“Er zijn keukens die kosten de helft, er zijn keukens die kosten het dubbele en er zijn keukens die zijn hun geld waard…
next125 – de keuken die een generatie verder is.”

Het begon eind vorige maand met het leggen van een prachtige houten vloer van en door Arsenaal partner Uipkes Houten Vloeren. Nu is de ruimte, die zich bevindt boven aan de trap meteen na de entree van Het Arsenaal, ingericht als ‘state of the art’ next125 kitchen showroom met de nieuwste keuken modellen en accessoires van het stoere Duitse keukenmerk next125. De keukens van next125 bevinden zich op een perfecte plek binnen het premium marktsegment.

next125 keuken

next125

next125

De bijzondere en robuuste keukencollectie next125 is ontworpen op basis van het 125 mm architecten rastermaat. Gebaseerd op de Bauhaus-filosofie, staat next125 voor minimalisme, functionaliteit, authentieke materialen, puristisch lijnenspel en de hoogste kwaliteit. Fronten en dergelijke in keramiek, glas, fenix, lak en hout bieden een exclusief arsenaal aan keuzemogelijkheden. Variëren kan eindeloos. Altijd is het eigenzinnig kubistisch vormgegeven. next125 ontvangt al jarenlang internationale design awards die de bijzondere en unieke karakters van de keukens bevestigen.

next125

 

Schüller

Nog een klein trapje verder naar boven staat de Schüller keuken collectie opgesteld. De schüller.C collecties zijn qua materiaalkeuze en opbouw kwalitatief heel hoogwaardig, zijn voorzien van stevige laden- en korvensystemen die gebaseerd op een lange levensduur. Naast de vele mogelijkheden voor breedte- en hoogtematen, biedt Schúller ook glaskasten, de flex-boxen, paneel-accessoires, orga-wall en frame-racks een veelvoud aan mooie materiaalkeuzes zoals kunststof, laminaat, hoogglans lak, zijdeglans, satijn en fluweelmat. En natuurlijk ook glas en hout.

Schüller keuken

Schüller keuken

 

Het is onze Arsenaal partner KeukenMedium die deze merken aanbiedt aan de keukenretail markt. Ben geïnteresseerd in een stoere next125 of een stijlvolle Schüller keuken, laat je dan inspireren door de geweldige showroom. Onze adviseurs kunnen je verder doorverwijzen naar de retailer.

 

Archives

Deel dit bericht op: