Nieuwe menukaart SEAson Arsenaal

SEAson Arsenaal is nu ruim een half jaar gevestigd bij Het Arsenaal en inmiddels niet meer weg te denken in Naarden Vesting. Ze hebben een prachtig seizoen gedraaid en een grote groep liefhebbers aan zich weten te binden. En wie de nieuwe kaart ziet zal dat begrijpen. Verfijnde, eigentijdse en klassieke gerechten die ook nog eens aantrekkelijk geprijsd zijn. Zeker voor een fine dining restaurant!

Dennis Koopmans, eigenaar: “We werken naar ons eerste voorjaar in Het Arsenaal toe en hebben de nieuwe kaart daarop aangepast. Mooie voorjaarsgerechten, natuurlijk veel (dagverse!) vis-, schelp- en schaaldieren, compleet gemaakt met frisse groene groenten en citrus, maar natuurlijk hebben we ook aan de echte vleesliefhebbers gedacht met bijvoorbeeld een mooie bavette of kalfswang.”

Ambiance

Niet alleen de gerechten en de kaart zijn uitstekend, ook de ambiance is prettig en eigentijds. Mooie blauwe tonen, want ja visrestaurant, veel natuurlijke materialen zoals hout en licht textiel… Kortom; alles straalt warmte en gastvrijheid uit.

Reserveren

Ben je nog niet bij ons geweest. Zeker doen! Reserveren kan via de site van SEAson Arsenaal: www.seasonarsenaal.nl of bel meteen met: 035-212 2222

 


ander nieuws:

Blauw topaas, blikvanger van Bron Boutique

Buitenshutter-seizoen in aantocht

shops in het arsenaal