Nieuwe showroom Paardekooper-Hulst Terrace Design

Kettal outdoor design bij PAARDEKOOER HULST NAARDEN

Met de komst van de eerste mooie lentedagen verheugen we ons nog meer op de naderende zomermaanden. Het seizoen waarin we meer buiten dan binnen leven. Het moment om na te denken over de inrichting van tuin, terras  en balkon. Gelukkig mag vandaag de dag buiten net zo stijlvol ingericht worden als binnen. In de nieuwe showroom van PAARDEKOOPER-HULST Terrace Design zijn de nieuwe collecties terras meubilair en design verlichting binnen. Aan de slag dus met de buitenboel.

Nieuwtje is dat Terrace Design recentelijk is verhuisd naar één van de ruimten onder de historische gewelven van het bijgebouw van Het Arsenaal. Direct naast de grote broer PAARDEKOOPER-HULST Lighting en dichter bij de andere woonwinkels in Het Arsenaal is de ‘nieuwkomer’ een waardevolle aanwinst.

showroom Paardekooper-Hulst
Onder de gewelven

Door de bijzondere looks van de ruim 200 m2 tellende showroom komt de collectie eigentijds terrace design top tot zijn recht. Je vindt er onder meer de buitendesign labels Extremis, Kettal, B&B Italia en Tribù.

Showroom Paardekooper Hulst

Door de showroom wandelend valt het enorme scala aan exclusief outdoor design in zo veel verschillende stijlen, kleuren, soorten en materialen op.  Veel ‘binnen design’ heeft nu ook een ‘buiten’ variant. Voor het doortrekken van binnen naar buiten is dat natuurlijk verrassend leuk. Als vanzelf laat je je inspireren en kom je tot de gaafste ideeën die bij jouw buitenlocatie passen. Natuurlijk helpen de interieur adviseurs van PAARDEKOOPER-HULST je bij de realisatie van die ideeën.

We ontmoeten je graag! Kijk hier voor de openingstijden van de showroom.

 

Tuintafel van Extremis
Tuintafel van Extremis

 


ander nieuws:

Mondaine villa in het Gooi

It's Andy we love

shops in het arsenaal