Gastronomie

Naast winkels op het gebied van beauty, fashion, interieur en design, kun je in Het Arsenaal terecht voor een heerlijke lunch, high tea of diner. In de lente en zomer kun je genieten van heerlijke gerechten en uitstekende wijnen in de mediterrane binnentuin. Wil je een zaal huren voor een bedrijfsfeest, verjaardag of huwelijk? Arsenaal restaurants hebben de zalen voor jouw evenement en kunnen de catering verzorgen. Meer informatie over het restaurant, de brasserie en nieuws over evenementen vind je hieronder.

Culinair Pasen 2021

Culinair Pasen 2021

Verras je tafelgenoten met een heerlijke Paasbrunch, -lunch of -diner uit -jawel nog steeds- eigen keuken! Onze Chef de Cuisine van Arsenaal Restaurants, Boy van der Loop, heeft dit jaar zijn menu's samengesteld met veel klassieke ingrediënten die het prille voorjaar...

read more
Arsenaal Valentijns Menu 2021

Arsenaal Valentijns Menu 2021

Love is in the air! Wie verras jij dit jaar op Valentijnsdag met een culinair hoogtepunt uit eigen keuken? Met het Arsenaal Valentijns vijfgangen menu 2021 maak je gegarandeerd indruk op de liefde van je leven. Het menu is opgebouwd met heerlijke ingrediënten zoals...

read more
Arsenaal Kerstmenu@home 2020

Arsenaal Kerstmenu@home 2020

Kerstmenu 2020   Dit jaar eten we thuis met Kerst. En hoe! Net als ieder jaar heeft Arsenaal Restaurants weer een prachtig Kerstmenu voorbereid. Maar dit keer ben je niet te gast in het restaurant, we komen naar jullie toe! Wat een voordeel, want geen...

read more
Take Away Arsenaal Restaurants

Take Away Arsenaal Restaurants

ONS RESTAURANT ON TOUR We zijn weer een nieuwe periode in gegaan waarin onze restaurants door COVID-19 niet open kunnen zijn. Maar ondernemend als zijn zijn staat er wel weer een prachtig Take Away Menu voor iedereen klaar. Heb je zin om 'mee' te eten? Bekijk de...

read more
To go or delivery | Menu 5

To go or delivery | Menu 5

ASPERGES, OESTERS, COQ AU VIN, ORANJE TOM POUCE Weer een nieuwe week met een nieuw menu. En wat voor een! De Hollandse asperges gaan in de rebound en dan als voorgerecht. Met het hoofdgerecht gaan we lekker naar ons geliefde Frankrijk, maar met een zijweggetje naar...

read more