NOVA SLIM LAMP bij PAARDEKOOPER-HULST

Nieuw in de collectie bij PAARDEKOOPER-HULST Lighting Design is de Nova Slim design lamp van J. Adams & Co. De lamp die vervaardigt wordt in Engeland (Londen), is in 2022 gelanceerd op de Decorex International. De lamp valt op door zijn sierlijkheid, slanke vormgeving en vertoont door vorm en details grote gelijkenis met de Art Deco stijl.

Verschillende varianten

Nova Slim is op verschillende manieren te gebruiken; als hanglamp, tafellamp en sta-lamp. De hoogte is in te stellen en de poot gebruik je wel of niet, net zoals het plafond element. Je kunt drie lampen in als één sta-lamp of hanglamp gebruiken, maar je kunt er net zo makkelijk drie naast elkaar hangen boven een keukeneiland of aanrecht.

Porseleinachtige textuur

De lampen worden ambachtelijk geblazen en gezandstraald om de zachte, porseleinachtige textuur te krijgen. De glimmende steel met bijzondere details die je in de kleinste elementen terug ziet, lijkt door de glazen kap heen te steken, wat een grappig effect geeft.

Verkrijgbaar

Nova Slim is verkrijgbaar in een antiek-look messing of bronzen afwerking. Sinds kort is de lamp verkrijgbaar bij PAARDEKOOPER-HULT in Het Arsenaal. Voor de openingstijden van de mooie, grote PAARDEKOOPER-HULST showroom ga je naar hun website: www.paardekooper-hulst.nl of neem telefonisch contact met hen op: (035) 694 10 05. Er is altijd een goede verlichtingsadviseur in de showroom aanwezig. Ben je van plan om te gaan verbouwen of ben je geïnteresseerd in een compleet verlichtingsplan, dan ben je bij PAARDEKOOPER-HULST aan het goede adres.


ander nieuws:

Buitenshutter-seizoen in aantocht

Valentijns Menu SEAson Arsenaal 2024

shops in het arsenaal