OPEN HUIS 29 en 30 juni

OPEN HUIS VRIJDAG 29 JUNI VAN 15.00 TOT 17.00 UUR EN ZATERDAG 30 JUNI VAN 11.00 TOT 13.00 UUR.

Villa in Bussum Open Huis
Aan een heerlijk laantje in villawijk Het Spiegel in Bussum ligt deze karakteristieke 20-er jaren woning. Het goed onderhouden familiehuis met een woonoppervlak 184 m², heeft veel licht en ruimte. Zelfs met een kinderrijk gezin trek je er zo in. De woonkamer met eikenhouten parketvloer is zonnig en heeft een open haard. De open keuken met veel inbouwapparatuur is een gezellige pleisterplaats voor al die kinderen en hun aanhang:-)
Villa in Bussum
Villa in Bussum
Het huis telt naast de woon-, eetkamer en keuken vijf slaapkamers, een grote badkamer, een (wijn) kelder en een handige vliering.
Een paar jaar geleden is het huis flink onder handen genomen en uitgebouwd aan de achterzijde. De drie mooie dubbele openslaande deuren over de hele breedte geven de villa een charmante uitstraling. Deze openen overigens naar de zonnige achtertuin die gelegen is op het zuidwesten.
wijnkelder

Voorma en Walch Het Arsenaal

De lekkere gezinswoning heeft ook nog wat gadgets in petto. Wat dacht je van de jacuzzi, een mooie veranda met open haard, een oprit met twee parkeerplekken, een garage en een … laadpaal!

In de buurt zijn veel faciliteiten zoals sportclubs, basisscholen en voortgezet onderwijs. Eveneens op loopafstand is station Naarden-Bussum. De plek ligt op enkele minuten van de A1, maar evenzo dichtbij het Naardermeer, Naarderbos en de Bussumse Heide. De vraagprijs  is € 995.000 k.k. Voor al het comfort, de staat waarin het huis verkeerd en de geweldige locatie, volgens ons een prima richtprijs.

Veranda villa bussum

Lijkt het huis je wat? Kom het dan zeker bezichtigen. Dat kan via Register Makelaar Annique Tideman van Voorma en Walch Makelaars Naarden: 06-57527158.

Vrijdag 29 juni (15.00-17.00 uur) en zaterdag 30 juni (11.00 – 13.00 uur) is er een ‘Open Huis‘ georganiseerd. Aan de Slochterenlaan 11 in Bussum ben je van harte welkom!


ander nieuws:

Water experience met Quooker CUBE

Team Bron Boutique

shops in het arsenaal