Nieuwe keukenshowroom in Het Arsenaal

Kloosterman uit Huizen, met de onderscheidende naam Kloosterman Exclusief, heeft op 1 juni officieel haar deuren in Het Arsenaal geopend. In de royale keukenshowroom vind je uitsluitend exclusieve design keukens van het premium merk next125 en eigen maatwerk. 

Bijzonder detail is de ruimte waarin Jan en Monique des Bouvrie een keuken hebben ingericht volgens hun totaalconcept van koken, eten, wonen en werken. Die ruimte is eigenlijk de entree naar de opvallende grote showroom van Kloosterman Exclusief. Er zijn zes ruime opstellingen die smooth in elkaar overlopen en die een compleet beeld geven van alle mogelijkheden die Kloosterman Exclusief biedt.

Voordeel van de maatwerkformule is dat aanverwante interieur elementen aan de keuken kunnen worden toegevoegd zoals boekenkasten en een haardombouw. De keukens van next125 hebben nog een ander groot voordeel: de korte levertijd van maar 6 tot 8 weken. Kloosterman Exclusief werkt het liefst op afspraak zodat de adviseurs alle aandacht voor hun klanten kunnen hebben. Een afspraak maken kan via info@kloostermanexclusief.nl of telefonisch via 035-2057055.

 


ander nieuws:

Foto expositie Jenny Boot in Het Arsenaal

Krab, kreeft, rumpsteak & aardbei

shops in het arsenaal