PAARDEKOOPER-HULST 20 JAAR

Onze Arsenaal partner PAARDEKOOPER-HULST bestaat 20 jaar

Inmiddels al meer dan 20 jaar zijn zij dé specialist op het gebied van design verlichting en terras meubilair. Begonnen met design verlichting en lichtadvies, gaandeweg uitgebreid met Terrace design.

Designverlichting: sfeervol en functioneel

Het assortiment designverlichting bestaat uitsluitend uit de beste kwaliteit verlichting, afkomstig van vooraanstaande designermerken. Exclusieve producten van topmerken die speciaal door het team zelf zijn geselecteerd.

Lichtadvies en lichtplan designverlichting
Mooi en goed licht is de bepalende sfeermaker voor de inrichting van de woning. Vind je het lastig om zelf goede verlichting uit te kiezen? Het deskundige team bestaat uit lichtarchitecten die op basis van uw specifieke wensen een lichtadvies ontwikkelen, passend bij de uitstraling van je woning, interieur en sfeer. Het verlichtingsadvies bestaat uit een lichtplan dat na een bezoek aan de woning of bedrijfspand wordt uitgewerkt. Het lichtplan bevat een advies voor de vertrekken in het interieur.

Terrasmeubilair: design, sfeervol en comfortabel

PAARDEKOOPE-HULST voert topmerken designmeubilair voor tuin en terras. Stijlvol, comfortabel en sterk. Terrasmeubilair dat echt bestand is tegen de weersinvloeden. Functioneel, hoogwaardige kwaliteit, comfortabel en mooi!

 

We feliciteren onze collega’s van PAARDEKOOPER-HULST van harte met deze mijlpaal.

 


ander nieuws:

Valentijn Menu 2023

Team Des Bouvrie in de strijd tegen lymfeklierkanker

shops in het arsenaal