Paas Brunch SEAson Arsenaal

Pasen draait om eitjes. Daarom heeft SEAson Arsenaal voor het Paasweekend vis even overboord gegooid (op gerookte zalm na) en het eitje centraal gesteld. En daarom heen… truffels, asperges, beenham, lamsham, avocado.. De Paas Brunch belooft een heerlijk culinair event te worden. Een hele middag genieten van haute cuisine.. Wij gaan er voor!

Het team serveert van 11:00 uur verschillende gerechten met ingrediënten van het seizoen. Overigens; later komen mag ook.

De start

  • Eitje gevuld met ei, truffel en Parmezaanse kaas
  • Bloempotje met babaganoush, roomkaas en cous-cous
  • Soepje van Hollandse asperges met beenham

En dan

  • Eggs Benedict, gepocheerd ei met avocado, gerookte zalm en hollandaise saus
  • Voorjaarssalade met doperwten, sugarsnaps en granaatappel
  • Lamsham met Hollandse asperges

Ten slotte

  • Lambada aardbeien met lemon curd, crumble en pistache roomijs

Een hele middag op hoog niveau culinair genieten kost 42,50 per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar eten mee voor 19,50.

Met Pasen concentreert het team zich volledig op de Brunch. ’s Avonds is het restaurant dicht. Reserveren kan via deze link.

Graag tot snel bij SEAson Arsenaal.


ander nieuws:

Lampontwerp Monique des Bouvrie voor Maretti Lighting

LIGHTHOUSE COLLECTIE VOOR BRON

shops in het arsenaal