Verras je tafelgenoten met een heerlijke Paasbrunch, -lunch of -diner uit -jawel nog steeds- eigen keuken! Onze Chef de Cuisine van Arsenaal Restaurants, Boy van der Loop, heeft dit jaar zijn menu’s samengesteld met veel klassieke ingrediënten die het prille voorjaar kenmerken. We zien asperges, eitjes (op veel verschillende manier bereid!), lam, rabarber en vlierbloesem… Natuurlijk word je bij de bereiding professioneel ondersteund door Boy. Ga je de culinaire uitdaging met hem aan?
Menu
BRUNCH
Brioche | Salade | Kreeft | Waterkers
*
Asperge | Veloute
*
Sandwich | Truffel | Ei
*
Ei | Pata Negra Mousse | Kaviaar
*
Ramequin | Zwitsers Kaastaartje
*
Macaron
30 euro per persoon
LUNCH | DINER
Ei | Pata Negra Mousse | Kaviaar
*
Zacht gegaarde zalm | Nori | Kwartelei | Japanse Mayo
*
Asperge Veloute | Gepekelde Eidooier
*
Rouleau van Lam | Asperges | Gremolata | Mousseline | Gerookte Boter
*
Rabarber | Appel Crumble | Hangop van Vlierbloesem | Roze Peper
55 euro per persoon
Picknicken op de Vestingwallen rondom het Arsenaal
Picknicken op de Vesting Wallen
Mocht het weer nou lekker meezitten dan kan je op Goede Vrijdag de Vesting Wallen op met een goed gevulde Picknick Mand. Meer informatie hierover vind je op de website van Arsenaal Restaurants.
Op eerste Paasdag is Arsenaal Restaurants ook open voor delivery en take away.
We ontmoeten je graag!
Frederike de Goede en Jan Willem Schuld, Arsenaal Restaurants
Restaurant | Brasserie Grill & Lounge | Arsenaal Events
Tel: 035-694 91 48 | info@arsenaalrestaurants.nl
|