Culinair Pasen 2021

Home » Nieuwsoverzicht » Culinair Pasen 2021

Verras je tafelgenoten met een heerlijke Paasbrunch, -lunch of -diner uit -jawel nog steeds- eigen keuken! Onze Chef de Cuisine van Arsenaal Restaurants, Boy van der Loop, heeft dit jaar zijn menu’s samengesteld met veel klassieke ingrediënten die het prille voorjaar kenmerken. We zien asperges, eitjes (op veel verschillende manier bereid!), lam, rabarber en vlierbloesem… Natuurlijk word je bij de bereiding professioneel ondersteund door Boy. Ga je de culinaire uitdaging met hem aan?

Menu

BRUNCH

Brioche | Salade | Kreeft | Waterkers

*

Asperge | Veloute

*

Sandwich | Truffel | Ei

*

Ei | Pata Negra Mousse | Kaviaar

*

Ramequin | Zwitsers Kaastaartje

*

Macaron

30 euro per persoon

Pasen in Het Arsenaal

LUNCH | DINER

 

Ei | Pata Negra Mousse | Kaviaar

*

Zacht gegaarde zalm | Nori | Kwartelei | Japanse Mayo

*

Asperge Veloute | Gepekelde Eidooier

*

Rouleau van Lam | Asperges | Gremolata | Mousseline | Gerookte Boter

*

Rabarber | Appel Crumble | Hangop van Vlierbloesem | Roze Peper

55 euro per persoon

Picknicken op de vestingwallen van het Arsenaal

Picknicken op de Vestingwallen rondom het Arsenaal

 

Picknicken op de Vesting Wallen

Mocht het weer nou lekker meezitten dan kan je op Goede Vrijdag de Vesting Wallen op met een goed gevulde Picknick Mand. Meer informatie hierover vind je op de website van Arsenaal Restaurants.

Op eerste Paasdag is Arsenaal Restaurants ook open voor delivery en take away.

We ontmoeten je graag!

Frederike de Goede en Jan Willem Schuld, Arsenaal Restaurants

Restaurant | Brasserie Grill & Lounge | Arsenaal Events

Tel: 035-694 91 48 | info@arsenaalrestaurants.nl

Archives

Deel dit bericht op: