Piccolo… pink ring van Bron

Klein maar oh wat fijn! Nieuw in de collectie van Bron Jewelry is de Piccolo ring uit de Toujours Ajour familie. Piccolo is bedoeld voor de pink. Vandaar natuurlijk de petite naam.

De ring is vervaardigd met 18 karaat rosé- geel- of witgoud. Voor de stenen kan je kiezen uit een zwarte onyx en saffieren in pasteltinten. Ook de oorsieraden en andere ringen uit de Toujours Ajour familie zijn erg de moeite waard. Terugkerend in deze collectie zijn het stoere ajour motief en de subtiele groefjes op de zettingen van de edelstenen (toermalijn). Dat maakt de ring, zoals Bron het zelf omschrijft: ‘een beetje klassiek, maar vooral ook een beetje brutaal’. En daar houden wij van:-)

Sinds de oprichting in 1880 maakt goud- en zilversmederij Bron in Schoonhoven juwelen. Tot de eeuwwisseling ontwierpen de edelsmeden van Bron geen eigen collecties. Maar daar bracht de huidige eigenaar, Heleen Bron, verandering in. De complete collectie waaronder veertien families zijn allen gemaakt om vaak te dragen en zijn herkenbaar aan de nonchalante,  maar ook luxe uitstraling. Zo zijn ze perfect voor een stijlvolle avond uit, maar net zo goed draagbaar op een doordeweekse dag.

Pinkring met saffier
Pinkring met saffier

De Piccolo ring is verkrijgbaar vanaf € 1.750. www.bronjewelry.com 

De stijlvolle (nieuwe!) boutique van Bron in Het Arsenaal is open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.30 -17.00h. Maandag gesloten. Bron Boutique heeft sinds kort ook eigen instagram account: Instagram Bron Boutique


ander nieuws:

Een Mondriaan sofa voor 100 jaar De Stijl

Een mooi gebit, een stralende glimlach

shops in het arsenaal