Prachtig winkelpand te huur in Naarden Vesting

Ondernemen in de Vesting? Doen!

 

Aan de Marktstraat 27, midden in Naarden Vesting, is via Voorma en Walch Makelaars in Business, een prachtig winkelpand te huur. In de hoofdstraat van het eeuwenoude stadje Naarden is het altijd gezellig druk. De verschillende boetieks, de Grote Kerk, de vele restaurantjes en de kleinste Albert Heijn van Nederland, trekken dagelijks veel bezoekers.

 

Uitstekende bereikbaarheid en gratis parkeren

 

Met een vloeroppervlak van 72 m² en een winkelfront van circa 5.60 meter is het met recht een royaal pand. Blikvanger zijn de openslaande deuren naar de patio tuin aan de achterkant met een achterom naar de Vitusstraat. De bereikbaarheid van het pand is gunstig. Vanuit Bussum, Laren, Amsterdam en Utrecht is Naarden Vesting uitstekend bereikbaar. De A1 ligt op niet meer dan een kilometer afstand en vanuit de andere plaatsen in Het Gooi is De Vesting tussen de 5 en 15 minuten met de auto of fiets bereikbaar. Er is altijd parkeerruimte in de Vesting en jawel, parkeren is gratis.

 

Winkelpand bij Het Arsenaal te huur
Een winkelpand met allure

 

De Vesting

 

De Vesting is sfeervol. Bezoekers uit de regio, maar ook van ver daarbuiten komen naar de Vesting om te winkelen, te dineren in één van de vele goede restaurants en eetlokalen, of om een museum te bezoeken. De grote groep ondernemers in de Vesting versterkt elkaar. Ook Conceptstore Het Arsenaal, op slechts één minuut loopafstand gelegen, is een absolute trekpleister. Kortom dit pand is in alle opzichten gelegen op een toplocatie.

 

“Ook Conceptstore Het Arsenaal is een trekpleister voor de vele gasten die Naarden Vesting dagelijks bezoeken”

 

winkelruimte in Naarden bij Het Arsenaal
Royale winkelruimte

 

Naar eigen inzicht stylen

 

De ruimte wordt casco (met strakke egaline vloer) opgeleverd en dat betekent natuurijk dat het naar eigen smaak kan worden gestyled. Het pand is voorzien van een pantry, wc, ingebouwde LED-verlichting en een CV installatie gekoppeld aan radiatoren.

 

winkelpand bij Het Arsenaal
De Marktstraat midden in De Vesting
Kosten en beschikbaarheid

 

Het pand is direct beschikbaar. De huur bedraagt € 1.995,- per maand ex BTW en servicekosten. Ondernemen in de Vesting? Doen! Meer informatie over dit pand aan de Marktstraat 27 is te verkrijgen via Voorma en Walch Makelaars in Business.
Meteen contact opnemen of langskomen kan natuurlijk altijd: Kooltjesbuurt 1F, 1411 RZ NAARDEN-VESTING. Tel: 035-5399082. E-mail: dme@voorma-walch.nl. Bijkomstigheid voor wie dicht bij zijn of haar werk wil wonen: het bovenhuis is te koop. Ben je geïnteresseerd, neem dan ook contact via de gegevens hierboven. Wij helpen je graag!

 

appartement Naarden Het Arsenaal
Living en keuken appartement

ander nieuws:

Monique vertelt over Jan in RTL Boulevard

Arsenaal Kerstmenu@home 2020

shops in het arsenaal