Pre Sale ‘The Best Dutch Interior Design 03’

Naarden, juni 2020 – Nu in de pre sale bij HOOG Design: Een prachtig naslagwerk met ruim 600 pagina’s inspiratie van niet eerder gepubliceerde projecten van de beste interieur ontwerpers uit Nederland, waaronder Jan des Bouvrie. Het indrukwekkende boek ‘The Best Interior Design 03’ wordt verwacht op 1 oktober 2020. Het gaat om een gelimiteerde oplage van 2500 uniek genummerde boeken in een prachtige uitvoering. De luxe bewaardoos maakt het extra bijzonder. Een echt tafelboek dus!

 

Hoog Design Jan des Bouvrie Het Arsenaal

INKIJK EXEMPLAAR

Wie net als wij ook niet kan wachten om er door heen te bladeren, moet toch nog even wachten. Medio oktober is het exclusief in te kijken bij De Bijenkorf.

De toonaangevende interieur ontwerpen van Studio Des Bouvrie vast bekijken? Dat kan natuurlijk in Het Arsenaal. De showrooms zijn elk op unieke wijze designed. Soms is duidelijk de hand van Monique des Bouvrie te zien, soms is het onmiskenbaar Jan, weer een andere ruimte is de mix. Kijk hier voor de openingstijden van de Studio en winkels.

PRE SALE

Net als bij de twee voorgaande edities kan de verkoop van de gelimiteerde editie snel gaan. Daarom is de pre sale nu gestart. Bestellen kan via deze link. De prijs van het naslagwerk is  125,00 incl. BTW (en gratis verzending binnen Nederland en België). 


ander nieuws:

Amarante beauty producten exclusief bij By John

Beauty producten van Immupure exclusief bij By John Boutique & Salon

shops in het arsenaal