Gastcollege Jan des Bouvrie op open dag ROC Amsterdam

Interieurontwerper Jan des Bouvrie heeft op de open dag (8 maart) van het Jan des Bouvrie College een inspirerend gastcollege gegeven voor toekomstige studenten, hun ouders en docenten. De MBO opleiding maakt onderdeel uit van het ROC van Amsterdam. Studenten worden opgeleid tot interieuradviseur, manager  mode of verkoopspecialist in de interieur- en modebranche.

Tijdens hun studie aan het Jan des Bouvrie College verdiepen studenten zich in alle facetten van de interieur- en modebranche. Ze leren klanten te adviseren en begeleiden bij het aanschaffen van hun nieuwe interieur of kleding. Daarnaast leren ze ook de basisvaardigheden rond ontwerpen en styling. De focus ligt echter op de commerciële kant van het vak. Een externe stage is onderdeel van het lesprogramma. Dit jaar heeft student Interieur Advies Boy Blom stage in Het Arsenaal gelopen. Lees hier zijn verhaal.

Het Jan des Bouvrie College biedt de perfecte basis om dromen waar te maken. Wie na zijn of haar studie echt de ontwerp- en stylingkant van het vak op wil gaan, kan doorstuderen aan de Jan des Bouvrie Academie (HBO) of bijvoorbeeld de modeopleidingen Amfi of Artemis gaan volgen.

Meer informatie over de studie en gastcollege’s vind je op de website van het Jan des Bouvrie College. Volg Jan des Bouvrie ook op zijn sociale media: Instagram, Facebook en Twitter.

 


ander nieuws:

nieuwe collectie terrasmeubilair bij PAARDEKOOPER-HULST

Menu April

shops in het arsenaal