Project Studio Des Bouvrie

Recentelijk opgeleverd, een indrukwekkend project waarbij Studio Des Bouvrie verantwoordelijk is voor de architectuur en het interieur design. Het design team heeft een sterke balans gecreëerd tussen omgeving, ruimte, design en vormgeving. Het gebruik van kleuren en kunst speelt in dit ontwerp een subtiele, maar niet onbelangrijke rol.

De ontwerpstudio

Wanneer bezoekers de ontwerpstudio binnenlopen zien de ontwerpers vaak dezelfde verbazing: “Ontwerpen jullie ook gebouwen?”‘ Jazeker! De architectuur die ze ontwerpen varieert van residentieel tot commercieel. Voor gedreven ontwerpers is het ‘t allermooiste om in een woonconcept binnen en buiten op elkaar af te stemmen.

Het werk-proces

Tijdens het proces van intake tot realisatie werkt de studio samen met partners bouwers, ambachtslieden en kunstenaars, allen met passie en drive voor detail en kwaliteit.

Unieke identiteit

Als uitgangspunt heeft elke ruimte een goed doordacht ontwerp nodig. “We zijn altijd gericht op het creëren van een omgeving met een unieke identiteit en interieur dat past bij de persoonlijkheid en smaak van onze opdrachtgevers. Hoewel we bekend staan om het ontwerpen van woonruimtes, ontwerpen we ook andere interieurs van bijvoorbeeld kantoren, winkels, jachten en hotels.”

De kracht

De kracht van ontwerpstudio Studio des Bouvrie is het creëren van een unieke woonomgeving die is afgestemd op persoonlijke woonwensen. “Wij hanteren nooit een vast recept: uw eigen, unieke identiteit en smaak staan centraal.”

Informatie

De studio is geopend van maandag t/m vrijdag voor advies. Raadpleeg eventueel ook de website: www.studiodesbouvrie.nl

Beeld

De foto’s die in dit artikel zijn gebruikt, zijn gemaakt door Bo Des Bouvrie

 


ander nieuws:

Bronzen sculptuur van Kubus Bank op Biënnale ARTZUID

By John vernieuwt beauty salon

shops in het arsenaal