Water experience met Quooker CUBE

QUOOKER CUBE BIJ KLOOSTERMAN EXCLUSIEF

Quooker Het Arsenaal

Goed nieuws voor Quooker fans. Quooker ontwikkelde een slim systeem waarmee uit slechts één kraan naast koud, warm en kokend water, nu ook koel bruisend en gefilterd water stroomt. Met de 5-in-1 CUBE biedt de koning onder de kranen een geweldige water experience! Ga voor dat heerlijke glas puur bruisend water en experimenteer met het bereiden van de lekkerste limonades en cocktails.

Quooker in Het Arsenaal

Deze kraan is super handig in gebruik en minder milieu belastend. Nooit meer dat gehannes met plastic spa-rood flessen! Met een simpele move komt het bruisend water zo uit je kraan. Praktisch, milieubeweust en tijdbesparend.

Naast praktisch is de CUBE ook veilig. Met alleen een simpele druk en draai in één beweging komt er al bruisend water uit de kraan. Kleuren waarschuwen je voor heet water.

Cilinders

Het reservoir van de CUBE zal in het keukenkastje staan, naast het bekende kokendwaterreservoir. Het reservoir bevat twee filters die het water zuiveren. Door een CO2-cilinder bevat de CUBE 70 liter bruiswater. Bruis maar los!


CUBE Quooker

Kennismaken met de CUBE

Benieuwd naar de CUBE van Quooker? De CUBE is opgesteld in een demo-keuken in de grote keukenshowroom van Kloosterman Exclusief in Het Arsenaal.

 Quooker in Het Arsenaal


ander nieuws:

Villa te koop in het Spiegel van Bussum

OPEN HUIS 29 en 30 juni

shops in het arsenaal