Royale, stoere werkruimte in Het Arsenaal te huur

Ondernemen in Concept Store Het Arsenaal

Op de eerste etage in Het Arsenaal is een prachtige, indrukwekkende ruimte te huur. De royale werkplek is geschikt als showroom, winkel, studio of flagship store. In Het Arsenaal omring je je als ondernemer tussen andere inspirerende ondernemers die elkaar versterken op het terrein van design, lifestyle, interieur, art, wonen, fashion, beauty en gastronomie in een hoog segment.

Winkelruimte te huur Arsenaal Naarden

 

Licht & ruimte

De ruimte die direct beschikbaar is, is zeer royaal en meet ongeveer 224 m². Wat opvalt is de prachtige, diffuse lichtinval door de mooie grote ramen die zijn onderverdeeld in kleine ruitjes. Samen met de luxe houten vloer geeft het de werkruimte een rustige en sfeervolle uitstraling waar bezoekers zich onmiddellijk thuisvoelen.

 

Winkelruimte te huur Arsenaal Naarden

Concept Store Het Arsenaal

Het Arsenaal staat als Concept Store voor Interior & Lifestye goed bekend in de omgeving van Naarden en het Gooi. Maar de winkels trekken vooral ook bezoekers van buiten de regio (ook internationaal!) die naar Het Arsenaal komen voor bijzondere artikelen en diensten die elders niet te verkrijgen zijn. Ze laten zich in een stijlvolle omgeving adviseren door vakmensen met passie en kennis. Naast het unieke gebouw, de stijlvolle studio’s en stores is de grote publiekstrekker de mediterrane Binnentuin waar de Brasserie is gevestigd. De verhuurbare ruimte kijkt hier op uit. Niet onbelangrijk is dat er om Het Arsenaal voldoende gratis parkeergelegenheid is.

Informatie

Ben je nieuwsgierig naar de ruimte? Bezoek dan Het Arsenaal en maak kennis met de ondernemers. Onze Arsenaal collega’s van Voorma en Walch Makelaars in Business voorzien je graag van meer informatie. Neem contact op met Daan J. van der Meulen RM-RT: 06-3077 4287 Voor vragen kan je ook terecht bij Studio Des Bouvrie: info@jandesbouvrie.com

Entree Het Arsenaal
Entree Het Arsenaal

 


ander nieuws:

Lobster!

Studio Jan des Bouvrie ontwerpt stalen deuren voor Livingsteel & CLOOZ Doors

shops in het arsenaal