SEAson Arsenaal open

Sinds vorige week is het nieuwe restaurant behorend bij Het Arsenaal open! Het restaurant heeft een fantastische re-style ondergaan. Natuurlijk veel blauw, stoere houtelementen en warm, zwarte afwerking. Hier zit je goed!

Eigenaren Dennis en Gabrielle Koopmans verwezenlijken hier nu met volle overgave hun droom: het neusje van de zalm in vis- en seizoenproducten serveren. Samen met Chef Maarten Bout vormen zij een hecht team, met internationale ervaring in (meer)sterrenrestaurants. Op de historische plek van het Arsenaal zullen zij hun eigen invulling geven aan vakmanschap en gastvrijheid: gasten meenemen in het mooiste wat de zee te bieden heeft, dit aanvullen met verse producten van het land en serveren in een ongedwongen sfeer. Toegankelijke fine dining, het kan al sinds 7 september.

Gerechten stralen door de mooie visgerechten. Van schelpen, oesters tot rogvleugel. De keuken kijkt bij de keuze wel goed naar het seizoen. En, niet onbelangrijk, voor echte vleesliefhebbers is er natuurlijk ook een ribeye op de kaart te vinden.

Het (vis) restaurant is vijf dagen per week, van dinsdag tot en met zaterdag,  geopend. De exacte openingstijden vind je hier.


ander nieuws:

1 oktober Koopzondag Het Arsenaal

ANN DEMEULEMEESTER COLLECTIE LAUNCH OCT 1.

shops in het arsenaal