Luxe en sfeer met buiten shutters

Meestal zijn ze de hekkensluiter van (ver)bouw projecten van woningen en bedrijfspanden. Met die finale plek zetten ze de puntjes precies op de i. De luxe uitstraling van shutters creëert sfeer en charme. StyleShutters is de specialist in Het Arsenaal voor binnen- en buiten shutters. Het bedrijf voert een eigen hoogwaardige en luxe collectie in alle soorten, maten en materialen. Enige overeenkomst is dat ze allen staan voor kwaliteit, charme en perfectie. In de showroom zijn alle typen shutters ruimschoots vertegenwoordigd.
De mogelijkheden voor buiten shutters zijn eindeloos. We zien ze als luiken, balustrades, schuttingen, afscheidingen, ramen, deuren.. En dan ook nog als vaste panelen, schuifpanelen op rails of vouwpanelen op rails. Precies wat jij nodig hebt, wat past bij het gebouw, de functie en de omgeving.

Buitenleven

Buitenleven wordt steeds belangrijker. Terrace Design sluit daar goed bij aan met prachtig en comfortabel buitenmeubilair. Voor de warmte hebben we heaters, voor de sfeer mooie buiten accessoires als lampen, rug en kussens. Shutters ontbreken niet in dit verhaal en fungeren als charmante afscheiding, beschermen tegen zon, wind en regen en creëren privacy.

Buitenkamer

De outdoor trend van 2020 is de ‘buitenkamer’. Met een goede afscheiding en overkapping is een buitenkamer het toppunt van een heerlijke zomeravond! Als wand en/of overkapping worden vaak aluminium buitenshutters gebruikt. Aluminium shutters worden vervaardigd van hoogwaardig aluminium en kunnen in elke kleur worden afgewerkt. Standaard doen ze dat in zijdeglans, maar mat of structuurlak is ook mogelijk. Wat ook heel mooi is, is een combinatie van een aluminium frame met houten lamellen.

 

Buiten shutter van StyleShutters in Het Arsenaal

Hoogwaardig materiaal

De buitenshutters van StyleShutters worden altijd gemaakt van hoogwaardig aluminium en voorzien van vaste of kantelbare lamellen in aluminium of hout zoals Iroko, Red Cedar of Fraké Thermowood. De standaard afwerking van het aluminium is blank geanodiseerd of gemoffeld in 1 van 19 glans RAL-kleuren uit onze collectie. Andere kleuren, een matte uitvoering of structuurlakken behoren ook tot de mogelijkheden.

Inspiratie album

In de showroom van StyleShutters (1e verdieping in Het Arsenaal) zijn alle shutters te zien. Een deskundige adviseur helpt je graag met het maken van een passende keuze. Op de site van StyleShuttters vind je een handig inspiratie album waarin verschillende projecten te zien zijn. Klik hier voor de openingstijden van de showroom.

showroom StyleShutters in Het Arsenaal
Showroom StyleShutters in Het Arsenaal

 

 


ander nieuws:

Terrace Design 2020

Amarante beauty producten exclusief bij By John

shops in het arsenaal